Transport agabaritic international!

Astăzi activitatea industrială s-a întins pe o arie geografică ce acoperă aproape fiecare părticică de pământ de pe planeta noastră. Pentru a dezvolta o afacere rentabilă de foarte multe ori ai nevoie de echipamente, cantități mari de marfă care se află la distanțe foarte mari de tine. În acest fel ajungi să ai nevoie de transport agabaritic international ce îl poți găsi doar la anumite firme specializate în așa ceva.

Pentru circulația pe drumurile publice în fiecare stat există reglementări legale care trebuiesc respectate, astfel încât să se păstreze fluiditatea în circulație. În aceste legi se găsesc mereu condiții privind limitarea gabaritului mașinii ce o conduci. Aceste imitări se referă atât la dimensiunile vehiculului în sine, cât și la greutatea acestuia.

Fotografia postată de Holleman Special Transport & Project Cargo.

Atunci când vrei să transporți un echipament de dimensiuni ce depășesc limitele acceptate sau are o greutate foarte mare ești nevoit să apelezi la Holleman. Aceasta este o firmă specializată în astfel de transporturi, iar de peste 15 ani este prezentă și în țara noastră. Holleman dispune atât de personal specializat în transporturi agabaritice, cât și de o flotă din care nu lipsesc autotractoare superputernice și trailere moderne. Pentru transportarea unor mărfuri grele aici vei descoperi remorci modulare Goldhofer de foarte mare capacitate.

Diferențe transport agabaritic față de transport normal

Un transport agabaritic diferă foarte mult de un transport normal. În timp ce pentru transporturile normale conducătorul auto trebuie să respecte doar indicatoarele rutiere, pentru un transport agabaritic sunt foarte multe condiții de respectat. De exemplu dacă echipamentul ce se transportă are o înălțime foarte mare trebuie ca transportatorul să găsească acea rută pe care să nu întâlnească un obastacol în calea sa, care să îi impună o înălțime mai mică.

Găsirea unui astfel de traseu nu este un lucru ușor de făcut nici pe teritoriul unei singure țări, dar cu atât mai mult atunci când este vorba de un transport agabaritic international. Acesta presupune trecerea cu produsul agabaritic prin mai multe state și desigur respectarea legislației fiecărei țări în parte.

Apoi cel care are nevoie de transportul respectiv dorește ca echipamentul sau produsul să ajungă la destinație încele mai bune condiții, precum și într-un anumit timp. Aici vei găsi o flotă care respectă normele de protejare a mediului, iar fiecare transport contractat este și asigurat.

De ce este nevoie de transport agabaritic?

Fotografia postată de Holleman Special Transport & Project Cargo.

După cum v-am mai zis, datorită distribuției geografice a industriilor azi este nevoie de aducerea a diverse utilaje și echipamente grele de la distanțe foarte mari pentru foarte multe domenii de activitate. Nu are importanță că domeniul tu de activitate este în minerit, foraj, industria berii, construcții etc când ai nevoie de un transport agabaritic Holleman dispune de o logistică de excepție, de cei mai buni specialiști precum și de mijloace de transport specifice executării acestor transporturi.

Dacă și tu ai nevoie de o firmă pentru efectuarea unui transport agabaritic și nu ai găsit-o, intră pe holleman.ro și descoperă condițiile în care ți se poate rezolva necesitățile tale. Doar o dată dacă vei apela la Holleman vei vedea procedurilede transport, dotările parcului auto și nu vei mai dori să cauți o altă firmă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.