8 lucruri de care trebuie să ții cont dacă vrei un sejur Thailanda!

Hello! Bine v-am regăsit! Astăzi vreau să ne axăm pe tema vacanțelor și ce ar putea fi mai frumos decât un sejur Thailanda? Eu cred că nimic. Pentru început trebuie să alegem un sejur, există atât de multe sejururi încât este foarte greu să te oprești asupra unuia singur. Eu voi merge însă pe un Sejur Singapore și Thailanda de 10 nopți. Îmi place foarte mult să călătoresc și cred că acest sejur are foarte multe secrete ascunse. Așa că hai să vedem ce trebuie să avem în vedere dacă vrem să le oferim celor dragi un sejur de vis.

  1. Bugetul – oricât ne-am dori o vacanță lungă, bugetul trebuie luat de fiecare dată în calcul. Eu vă recomand să vă opriți asupra unui sejur care să intre cât mai bine în bugetul stabilit. Ce înseamnă asta? Că trebuie să încercați să nu depășiți bugetul, pentru a nu simți acut lipsa banilor la finalul vacanței.
  2. Orașele pe care le puteți vizita – fiecare sejur are o anumită ”rută”. Eu vă recomand să o aflați înainte de a face rezervarea. În acest fel nu riscați să mergeți în aceleași orașe sau să descoperiți că alt pachet era mai atractiv. 
  3. Durata și perioada sejurului – există două posibilități de sejururi cele stabilite de firmă, firma decide data plecării și multe altele sau cele stabilite de client, adică de tine. Dacă știi că veți merge mai multe familii eu îți recomand să te interesezi și de modalitățile de propunere a unui sejur.
  4. Serviciile oferite – cred că deja ne este clar că fiecare firmă de transport are prețurile ei, cu toate aceste nu toate firmele de vacanțe oferă aceleași servicii. Pentru a nu vă trezi la final că trebuie să mai plătiți și alți bani în plus eu vă recomand să citiți toate detaliile și să puneți toate întrebările de la început.
  5. Ce hoteluri se regăsesc pe lista firmei de turism – În zilele noastre firmele de turism au contracte cu mai multe hoteluri, tocmai de aceea eu vă recomand să apelați la o firmă care oferă mai multe posibilități. Doar în acest fel veți putea descoperi un hotel pe placul vostru.
  6. Informații despre destinația aleasă – pentru mine acest lucru este foarte important pentru că vreau să știu de la început ce servicii mi se pun la dispoziție, ce pot vizita o dată ajuns la destinația aleasă, dar și multe alte detalii fără de care o vacanță nu ar fi completă. 
  7. Pot beneficia de un ghid? Pot opta pentru diverse excursii? Acest lucru este foarte important, mai ales când merg într-o țară nouă. Să nu uităm că într-o țară străină lucrurile pot sta ceva mai greu, mai ales dacă nu cunoaștem limba. Tocmai de aceea prezența unui ghid sau participarea la diverse excursii pot fi considerate lucruri foarte bune.
  8. Modalitățile de plată – Mie, unul, îmi place foarte mult să plătesc totul de la început și apoi să nu mai stau cu grija că poate s-au terminat banii. Tocmai de aceea mereu caut firme care să ofere o gamă foarte variată de modalități de plată.

Acestea sunt primele lucruri care mi-au trecut prin minte, sunt sigur însă că mai există și multe altele și tocmai de aceea vă sfătuiesc să alegeți totul cu o foarte mare grijă.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.