Top 10 cadouri femei!

Salutare! Astăzi vreau să îți prezint un top 10 cu cele mai frumoase și mai atractive cadouri femei. Aștept de asemenea mesajele tale în comentarii!

  1. Pix Ruj – Să fim sinceri că în cele mai multe cazuri cu toții cunoaștem acea femeie care nu are nici măcar o singură dată un pix la ea, dar în schimb nu pleacă de acasă fără ruj. Acum putem să îi facem un cadou inedit, un pix în formă de ruj. Seamănă așa de bine cu un ruj încât mai mult ca sigur nu va uita să îl adauge în poșetă.
  2. Cutie de bijuterii – Pe cât sunt femeile îndrăgoste de bijuterii, pe atât au ele nevoie de mai multe cutii de bijuterii. Nu cred că există femeie care să aibă suficiente cutii de bijuterii. Tocmai de aceea pe locul 2 al listei noastre am trecut și cutiile de bijuterii.
  3. Baterie Externă – Vorbim despre cel mai frumos cadou făcut unei femei, mai ales dacă ea folosește telefonul non-stop și mereu se plânge că nu găsește o priză în zonă. Acest gadget o va ajuta să își încarce telefonul oriunde dorește ea.
  4. Bricheta USB – Dacă femeia căreia urmează să îi oferi cadoul este fumătoare atunci îți recomand să îi cumperi o astfel de brichetă. În acest fel ea va avea alături atât bricheta cât și un usb.
  5. Pensetă cu lumină – Nu o să îți vină să crezi, dar multe femei se trezesc noaptea că vor să se penseze. Tocmai pentru că atunci lumina este mai proastă îți recomand să îi cumperi o pensetă cu lumină. În acest fel ea se va putea bucura de un pensat profesionist.
  6. Ursuleți de pluș – Femeile, indiferent de vârstă sunt atrase de ursuleții de pluș. Eu unul până în acest moment nu am întâlnit femeie care să nu iubească ursuleții de pluș. 
  7. Localizator de chei – Întrebarea ”Mi-ai văzut cheile?” de acum nu o să mai existe. Cu ajutorul unui localizator de chei proprietara va putea găsi cheile pierdute într-un timp foarte scurt.
  8. Geantă pentru cosmetice – Dacă femeile se pot lăuda cu o gamă largă de bijuterii, la cosmetice vorbim de și mai multe. Tocmai de aceea o geantă pentru cosmetice este mereu bine venită. Vedeți că sunt mai multe modele, încercați să comparați prețul cu mărimea genții și astfel să luați o decizie cât mai bună.
  9. Aparat pentru masaj – Dacă femeia căreia urmează să îi oferiți cadoul merge foarte mult timp pe jos, petrece ore bune în picioare atunci aparatul pentru masaj este cea mai bună soluție. În acest fel ori de câte ori se va bucura de câteva minute de răsfăț se va gândi la tine.
  10. O cană pentru cafea – Știu poate părea ceva simplu, dar totuși aveți ocazia de a cumpăra căni cu mesaje ascunse. Acestea sunt la mare căutare în ultimul an pentru că inițial afișează o imagine, iar mai apoi dacă adăugați un lichid cald în ea va afișa un alt mesaj. Este o metodă foarte frumoasă de a îi spune că o iubiți. 

Acestea sunt cele 10 cadouri pe care vi le recomand eu. Pe site-urile de cadouri ca 3gifts.ro veți avea ocazia de a descoperi și alte cadouri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.