Cum ne satisfacem pofta de cupcakes ?

Nu trebuie să fii un mare gurmand ca să te dai în vânt după micile brioșe. Aceste mici prăjiturile minunate sunt coapte în forme individuale sau în tăvi cu mai multe orificii. Formele pot reprezenta de la inimioare, diferite flori sau animăluțe pe placul celor ce le vor savura. Nu cred că există vreo persoană, tânără sau bătrână, care să nu fi savurat cupcakes, aceste mici torturi, ori dimineața lângă un ceai, ori ca dessert la masa principală.

Nu pot uita niciodată anii copilăriei mele când bunica ne pregătea aceste mici deserturi în forme diverse, iar noi cei mici, și credeți -mă eram destul de mulți în familie, ne ciondăneam pentru a lua forma preferată. Bunica ne surprindea mereu cu compoziții diverse ce ne lăsau papilele gustative într-un extaz de lungă durată. Fiți siguri că nu era nici un copil care să nu încerce a șparli înainte de a se pune pe masă cel puțin o brioșă.

Fotografia postată de Cofetaria Art Dessert.

Îmi aduc aminte cu mare drag cum bunica pregătea micile cofeturi specific mesei pe care ni-o pregătea. La micul dejun aveam parte de acele brioșe ce se îmbinau perfect cu ceaiul ce ni-l servea, în timp ce la prânz puteam să găsim chiar mici și delicioase tortulețe.

Iată că împreună cu bătrânețea au venit, la pachet, și interdicțiile de a consuma dulciurile atât de plăcute și ispititoare. Totuși, ca orice om, nu pot rezista mereu ispitelor, mai ales celor atât de delicioase și savuroase. Atunci când am descoperit, recunosc că am avut un ajutor dat de rudele mele, produsele celor de la Art Dessert ispita s-a dovedit mai puternică decât voința de a rezista tentației. Ei m-au cucerit cu prospețimea prăjiturilor în care au pus doar ingrediente naturale și au avut grijă să se prezinte ca o mică capodoperă.

Amintirile m-au năpădit nu numai datorită aspectului, ci și datorită folosirii unor rețete tradiționale. Ambele aspecte m-au dus cu gândul la anii copilăriei, ani care au fost plini de gusturi desăvârșite, de arome și plăceri olfactive pe care atunci doar bunica ni le pregătea.

Fotografia postată de Cofetaria Art Dessert.

Apoi trebuie să aveți în vedere că în afara zilelor comune la noi se adună tot mai multe zile festive, pe care noi cei în vârstă și mai ales cei mai mici le așteptăm cu mult drag și cu multă nerăbdare. Pentru petrecerile zilelor de naștere sau a celor de onomastică, dar și pentru noile petreceri de Haloween și Valentines Day nu veți găsi vedete mai bune pe platourile cu dulciuri decât micile și drăgălașele cupcakes, cele ce pot să îți asigure o tematică potrivită fiecărei petreceri. Toate acestea le puteți descoperi la Cofetăria Art Dessert.

Fiți siguri că datorită produselor lor vă veți bucura de amintirile copilăriei, de surâsul bunicii, datorită respectării rețetelor transmise în familie, precum și a unei experiențe de 15 ani în producerea delicioaselor deserturi. Iar atunci când treci prin apropierea unor astfel de produse pe lângă aspectul desăvârșit vei simți cum te îmbie aromele din casa bunicii.

Prin multă muncă, dragoste pentru frumos și gustos cei de la artdessert.ro îți oferă cele mai dulci, aromatice și frumoase deserturi la care nu vei avea puterea de a rezista.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.