Despre femei si pasiunea lor pentru genti

 

Cine nu stie ca una dintre placerile vinovate ale femeilor este cumpararea de genti? Ei bine, o astfel de sesiune de shopping este o adevarata relaxare pentru orice doamna si domnisoara. Atunci cand se afla in cautarea unui model de geanta potrivit, aceasta va parcurge o serie de etape, astfel incat sa ajunga la starea finala de incantare si mandrie.

Cu siguranta toate femeile vor fi de acord cu mine atunci cand spun ca geanta este mult mai mult decat un accesoriu, este de fapt parte integranta a oricarei tinute. Cat de mare trebuie sa fie geanta? Ce tip de piele sa aleg? Ce culoare a gentii merge mai bine cu piesele vestimentare proaspat achizitionate? Acestea sunt doar o mica parte dintre intrebarile pe care o reprezentanta a sexului frumos si le pune atunci cand porneste in cautarea modelului de geanta potrivit pentru a-si completa garderoba.

Prin urmare, ca sa va usurez misiunea, o sa va povestesc in continuare de ce anume tin cont atunci cand doresc sa imi cumpar o geanta perfecta.

  1. Utilitate, versatilitate si confort

Geanta ideala pentru mine este acel model care, inainte de orice, poate sa indeplineasca toate aceste caracteristici. Sunt in cautarea unui astfel de accesoriu pe care sa il pot purta atat in timpul liber, cat si la locul de munca, in care sa imi incapa toate obiectele care imi sunt de folos si, de asemenea, sa nu fie pretentioasa la purtare.

  1. Piele naturala fara indoiala

Daca in trecut optam doar pentru genti dama din piele laminata (care, apropo, acum sunt la mare cautare in tinutele street style), acum, asa cum ne sfatuiesc stilistii, optez si pentru cele din piele naturala clasica.

De ce piele? Sunt de parere ca o geanta din piele naturala este nemuritoare comparativ cu alte astfel de accesorii din materiale slab calitative. Atunci cand investesti intr-o geanta de dama confectionata din piele, consider ca ai facut o alegere inspirata. Nu se va deteriora in timp, o vei putea purta alaturi de orice tinuta si nu se demodeaza.

  1. Un brand care imi ofera un anumit statut

Fie ca imi aleg pantofii, fie gentile, doresc sa stiu ca port semnatura unui brand cunoscut, in care am incredere si asta nu inseamna ca sunt snoaba. Personal, sunt in favoarea brandurilor romanesti. Din acest motiv, am sa aleg intotdeauna ANNA CORI.

La annacori.com am gasit mereu produse de calitate, trendy, care mi-au completat tinutele oferindu-le stil si personalitate. De la ANNA CORI am invatat cum se poate progresa de la o afacere de familie si cum poti performa daca lucrezi cu placere, motiv pentru care este magazinul meu preferat in materie de incaltaminte si genti.

 

Asadar, atunci cand doriti sa cumparati o geanta, va recomand cu incredere sa apelati la annacori.com. Veti descoperi modele diversificate conform tendintelor de sezon, fabricate din materiale premium, cu un raport calitate-pret mai mult decat corect. Spor la cumparaturi!

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.