5 modele de lenjerii de pat pentru casa voastra

Pentru că știu cât de greu este să alegeți o lenjerie de pat am decis să vă prezint 5 modele de lenjerii de pat care nu ar trebui să vă lipsească din casă.

  1. Be Love – Această lenjerie va aduce o atmosferă intimă în dormitor. Eu consider că este potrivită pentru a îi arăta persoanei iubite cât de mult o apreciezi. De asemenea această lenjerie de pat vă va oferi și cel mai plăcut somn. Modelul este 3D ceea ce înseamnă că va arăta foarte bine în cameră fiind apropiat de realitate.
  2. Meri – această lenjerie este potrivită pentru a oferi camerei un aer nou, un aer de primăvară. Modelul foarte deschis la culoare va aduce în cameră foarte multă lumină. Lenjeria aceasta merge atât în dormitor cât și în camera copiilor, mai ales dacă aveți o fetiță.
  3. Vilma – Nu știu cum sunteți voi, dar mie această lenjerie îmi aduce aminte de parfumul liliacului proaspăt înflorit. Modelul va aduce camerei cel mai frumos decor, iar dacă aveți și ceva liliac pe care să îl puneți într-o vază lângă pat rezultatul va fi și mai spectaculos.
  4. Winter – Știu, este vară, dar cu toate acestea mie îmi place să mă gândesc la viitor. Tocmai de aceea nu puteam să nu adaug și un model de iarnă pe listă. Pe Decorami.ro în perioada Sărbătorilor de Iarnă aveți ocazia de a găsi modele și mai spectaculoase cu Moș Crăciun. Chiar dacă sunteți de părere că în dormitorul vostru nu ar merge o astfel de lenjerie eu vă invit să le luați una celor mici. 
  5. Darling – Această lenjerie se va potrivi de minune atât cu dormitorul vostru cât și cu cel al unei domnișoare. Trandafirii roz sunt absolut superbi, iar faptul că sunt asociați cu un fundal alb face ca lenjeria să fie spectaculoasă. De asemenea lenjeria aceasta este perfectă pentru noaptea nunții sau pentru o întâlnire romantică. Eu consider că este mai frumoasă decât o lenjerie peste care s-a adăugat petale de trandafiri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.