Cum sa intrii in contact cu un antreprenor de succes!

Chiar dacă pe la noi, pe la români, lucrurile merg destul de încâlcit, fără a ne putea face înțeleși de alte popoare, avem și surprize mari pentru aceștia. Unul singur îmi vine acum în minte cu care să vă trezesc interesul. Acesta se referă la apariția pe acest tărâm a unor tineri de excepție în diferite ramuri cum ar fi: în sport, în lumea artistică și culturală, dar și în IT. Totuși, eu aș dori să vă povestesc despre un tânăr antreprenor, care a reușit acolo unde mulți oameni maturi au dat greș. Un tânăr care încearcă acum să conducă spre succes tineri cu idei mărețe.

Andrei Ursachi este antreprenorul despre care vă vorbeam mai sus. De ce am ales să vorbesc despre el? Pentru că este tânăr, pentru că la vârsta lui are multe afaceri de succes. Are aproape 25 de ani și deja mai mult de 5 afaceri care îi aduc profit. Deoarece nu ține informațiile pentru el ci încearcă să le ofere celor din jurul său. În general antreprenorii nu oferă informații celor din jur ci din contră le țin pentru ei. Andrei însă este diferit, el oferă sfaturi, el te ajută să încerci. Nu trebuie să îți fie frică să îl contactezi.

Cum poți apela la Andrei Ursachi?

Simplu accesând pagina sa de facebook, contactându-l pe instagram sau pe e-mail. Pe pagina sa de facebook și pe cea de Instagram aveți ocazia de a observa cum câțiva tineri foarte norocoși vor învăța cum să creeze o afacere, cum să o promoveze și multe altele. Toate aceste lucruri sunt complet gratuit, pe baza unui program de mentorat pentru tineri. Puteți vedea mai jos unul dintre filmulețele postate zilele acestea pe contul lui personal.

Dacă urmăriți toate video-urile postate de Andrei Ursachi veți avea foarte multe de învățat. Eu am urmărit doar o parte din ele și am aflat multe lucruri interesante. Știu că mulți dintre voi veți zice că nu aveți bani pentru a începe o afacere, dar eu vă spun că nimic nu este imposibil. Mai ales că acum aveți ocazia de a lua legătura cu un antreprenor așa de bun.

În plus aveți ocazia de a descoperi multe site-uri care oferă complet gratuit diverse informații foarte importante pentru deschiderea și promovarea unei afaceri de succes. Un alt lucru foarte interesant este faptul că oferă diverse cursuri complet gratuit, chiar dacă multe dintre ele sunt cu bani. Eu cred că acest lucru ar trebui apreciat mai ales că nu multe persoane sunt în stare să o facă.

De ce sa apelezi la el sau de ce sa il urmaresti?

Fotografia postată de Andrei Ursachi.

Pentru că în acest fel poți câștiga informații prețioase, cu ajutorul lui poți să îți crești afacerea sau să găsești impulsul de care aveai nevoie pentru a deschide o afacere. Nu uita însă că pentru a avea succes este nevoie de timp și implicare. Tocmai de aceea încearcă să iei totul ușor, să citești toate materialele și să nu te mulțumești cu puțin. Alege să avansezi continuu să îți mărești afacerea, la final vei avea foarte multe de câștigat din punct de vedere financiar.

Deoarece există șansa ca în viitor să își dorească o nouă echipă de tineri care să își dorească să devină antreprenori și asta să fie ocazia ta de a îl cunoaște și de a învăța mai multe direct de la el. În final vei avea foarte multe de câștigat, deci nu mai eita.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.