Depășirea condiției existențiale cu ajutorul cărților de spiritualitate

În lumea ce ne înconjoară observăm constant aspecte problematice la care nu reușim să găsim răspunsuri plauzibile ori satisfăcătoare pentru curiozitatea noastră nativă. Fie că este vorba despre problemele personale ce ne frământă în fiecare zi, fie că este vorba despre relația cu cei din jur sau cu aceia care ne-au părăsit din această lume, este mai mult decât important să ne cunoaștem extrem de bine pe noi înșine. Odată ce relația cu eul interior este bine fundamentată, și celelalte aspecte ce ne pun în dificultate vor fi asimilate mai ușor.

Una dintre modalitățile prin care ne putem pune la punct relația cu sinele este lectura, mai precis cărțile de spiritualitate. În paginile lor, ele ne dezvăluie o sumedenie de informații ce ne ajută în dezvăluirea de noi perspective asupra propriei existențe.

Este adevărat că, la ora actuală, cititul nu mai reprezintă o prioritate pentru marea majoritate a persoanelor. Este regretabil faptul că societatea se axează mai mult pe tehnologie decât pe modalitățile ce stau de fapt la baza avansului tehnologic: cumulul de informații dobândite prin învățare.

O librărie online ce se menține populară de peste două decenii este editura-foryou.ro. Aceasta se remarcă îndeosebi prin publicarea a numeroase cărți de specialitate pe teme precum spiritualitatea, dezvoltarea personală, explorarea necunoscutului. Pe site-ul său, editura-foryou.ro le oferă iubitorilor de lecturi spirituale ocazia să achiziționeze cărți ce contribuie la dezvoltarea pe plan personal, totul la prețuri accesibile.

Un bun exemplu de astfel de volume de specialitate în domeniile amintite sunt cărțile semnate de Deepak Chopra, renumit autor american și o figură proeminentă în mișcarea Noii Ere. Prin intermediul cărților sale, Chopra a devenit unul dintre cele mai cunoscute și mai importante personalități din domeniul medicinii alternative.

Pe site-ul editura-foryou.ro, găsiți trei carti Deepak Chopra:

  • Cartea secretelor. Să deblocăm dimensiunile ascunse ale vieții
  • Întinerește și trăiește mai mult. 10 pași pentru a opri îmbătrânirea 
  • Putere, libertate și grație divină. Să ne hrănim din sursa fericirii veșnice

Primul volum amintit este considerat cel mai rafinat și cel mai profund dintre volumele semnate de Deepak Chopra. Conform autorului, fiecare viață poate fi văzută ca o carte a secretelor, ce așteaptă să fie deschisă de către cineva. Mai precis, lucrarea arată cum poate o persoană să afle secretul unei iubiri perfecte sau al vindecării, al credinței și al propriei persoane. Dacă doriți să vă descoperiți dincolo de ceea ce este conturat prin traiul în societatea de azi, atunci Cartea secretelor. Să deblocăm dimensiunile ascunse ale vieții reprezintă o lectură absolut necesară.

Nici celelalte două cărți pe care editura-foryou.ro vi le oferă nu sunt mai prejos față de aceasta. În Întinerește și trăiește mai mult. 10 pași pentru a opri îmbătrânirea, autorul argumentează că procesul de îmbătrânire este reversibil, oferindu-ne un manual complex pentru a întineri, pentru a converti pozitiv această evoluție naturală, firească.

În cadrul volumului Putere, libertate și grație divină. Să ne hrănim din sursa fericirii veșnice, Deepak Chopra folosește vechea filosofie a Vedantei pentru a-i desluși cititorului misterul și miza existenței.

Așadar, atunci când sunteți interesați de a afla mai mult despre propria persoană și despre maniera în care puteți întâmpina fără dificultate problemele din această viață, cărțile lui Deepak Chopra reprezintă abordarea perfectă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.