Cum ne ajuta un credit nevoi personale?

Sa traiesti in Romania poate fi o sarcina destul de grea, avand in vedere criza economica fara sfarsit dar si stadiul deplorabil in care se afla cateva orase. Astfel indeplinirea dorintelor unui tanar ca mine, dorinte minime precum un apartament personal, o casa sau o masina draguta sunt departe de a fi indeplinite. In aceasta situatie ma aflam si eu, iesit de cativa ani de pe bancile facultatii, cu un loc de munca acceptabil dar fiind platit destul de prost deoarece imi lipsea experienta, nu imi puteam cumpara masina pe care o doream. Desi incercam mai mereu sa strang bani pentru a-mi indeplini visul, de fiecare data aparea cate o problema iar banii dispareau mai repede decat veneau. Astfel m-am decis sa pun piciorul in prag si sa imi asum riscul de a face un credit de nevoi personale care sa ma ajute sa ma pun pe picioare din punct de vedere financiar.

Fotografia postată de Credius.

Insa inainte de a face acest credit am luat in considerare fiecare banca si modul in care actioneaza, adica detaliile oferite de acestia pentru a face alegerea cea mai buna pentru mine. Mi s-a parut foarte accesibil acest credit deoarece poti stabili ce suma doresti in functie de nevoia ta dar si durata in care sa inapoiezi banii, astfel putand sa iti continui viata intr-un mod armonios dar si sa iti poti platii datoria. De asemenea in zilele noastre este mult mai usor sa obtii un credit, fata de acum cativa ani cand trebuia sa aduni un dosar memorabil pentru un credit, iar jobul stabil este pentru acest credit , cateodata si nenecesar.

Astfel dupa ce am verificat posibilitatile si indatoririle, mi-am asigurat un buget lunar cu care sa pot trai decent dar si sa imi pot plati rata lunara, am decis sa merg la institutia financiara nebancara si sa iau un credit de nevoi personale. Procesul a fost mai scurt si mai usor decat m-am asteptat, iar dupa ce m-am trezit ca dintr-un vis, cu banii in buzunar, am fugit plin de speranta pentru a-mi achizitiona masina mult visata. Acum doar ce am terminat de platit ultima rata, visul meu este implinit si sunt sigur ca voi mai apela la acest credit de fiecare data cand voi avea nevoie de ajutor pentru a-mi indrepta viata.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.