Cadoul perfect pentru ea – bijuteria de argint

O idee populara de cadou cand vine vorba de o femeie poate fi cu succes un inel. Nu orice fel de inel, ci de preferat sa fie – de ce nu? – din argint. Sau aur sau orice metal pretios, calitativ si de durata. Inelele au fost mereu o placere pentru ele, purtate in diferite combinatii si inca au succes.

Daca te-ai decis ca acesta este viitorul cadou pe care sa il prezinti persoanei dragi, nu strica sa te uiti prin categoria de inele argint sa iti faci o idee despre ce se poarta. Ai dori desigur sa ii oferi acel inel deosebit care sa o incante si daca se intampla sa isi dea si seama de unde l-ai achizitionat, atunci sa fie cu atat mai incantata de efortul tau si de faptul ca ai ales ceva in trend. Iata si cateva sugestii.

Fotografia postată de Proud Bijuterii si Arta.

Inele din argint si cu pietre

Un inel se completeaza cel mai bine cu pietre stralucitoare ce pun in valoare materialul din care este realizata bijuteria. Adauga un plus si la aspect, deci sunt unele dintre cele mai atragatoare stiluri. Ai doua variante: fie mergi pe ideea de clasic, fie mergi pe ideea moderna. Spre exemplu, poti alege acel inel de argint cu piatra centrala. Ori poate esti mai atras de combinatii in dispunerea pietrelor, in combinatii de culori, de ce nu. Spre exemplu un inel de argint innobilat de o piatra albastra centrala, de o forma alungita si conturata cu alte pietre de-a lungul sau.

In variantele de inspiratie moderna te poti orienta spre un inel cu mesaj, pe langa semnificatia clara a bijuteriei in sine. Sugestivul “love” ce este si design al inelului pare sa fie o idee romantica, pentru ca va conta, desigur, si scopul, insa mai ales persoana careia te adresezi cu un astfel de cadou.

Fotografia postată de Proud Bijuterii si Arta.

Semnul infinitului poate lua si el locul unui design central la un inel de argint, batut in pietre asa cum ii sta cel mai bine. Dar daca mergi spre extrema elegantei si a opulentei cel mai potrivit ti se va parea poate un inel bogat in pietrele de care dispune. Piatra sa centrala poate fi heart shaped cum spune americanul, adica in forma de inima, clasica, rotunda insa colorata, avand de asemenea si dispuneri pe laterale ale pietrelor, batute pe linii decupate ale unui inel ce se doreste a fi unic.

Poate ca suna cu atat mai confuz cand auzi despre atat de multe optiuni. Stim ca de regula barbatii sunt mai simplisti. Asa ca cel mai indicat este sa incepi vanatoarea de cadou cu o consultanta personalizata telefonic sau online. Recomandat este sa te orientezi catre magazinele online, o varianta mai facila prin care sa gasesti ce doresti. Si este si mai usor sa vezi la un click distanta ce anume te intereseaza. In acest sens, recomand www.bijuteriisiarta.ro. Aici vei descoperi si alte avantaje pe langa optiunile diverse in materie de inele argint.

Daca tot ai ajuns pe aceasta pagina, vei gasi de asemenea si alte accesorii, deci si alte idei sa completezi cadoul cu pricina. Data viitoare vei sti exact unde sa poposesti in cautarea unui cadou inspirat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.