Totul pentru masina de spalat

La noi în familia mașina de spălat a fost mereu la loc de cinste. Nu pot să uit cum pe timpul comuniștilor mama mea ne spăla toate hainele la mână. Eram 5 copii deci vă dați și voi seama cât de greu îi era să stea în fiecare zi cu mâinile în apă doar pentru a ne trimite la școală spălați și îmbrăcați frumos. Nu am fost o familie bogată, dar am învățat să prețuim fiecare lucru. Îmi aduc și acum aminte prima mașină se spălat era una semiautomată, sper că îmi aduc aminte bine denumirea. Pe atunci treaba mamei mele se micșora la jumate. După ce m-am căsătorit mi-am promis că nu îmi voi lăsa soția să spele la mână și că primul electrocasnic cumpărat în casă va fi mașina de spălat. Am avut noroc pentru că am găsit una la super-preț, dar din păcate după 3 sau 4 ani de la achiziționare a început să dea primele semne de cedare.

Atunci nu am știut că pot merge la un service cu experiență în mașini de spălat și am lăsat-o pe mâna un vecin „expert în toate” desigur după câteva luni mașina nu mai putea fi reparată. Când am cumpărat mașina pe care o dețin și în prezent m-am documentat cine oferă service whirlpool și service indesit, pe atunci voiam să mă opresc asupra unuia dintre aceste branduri. Așa am ajuns pentru prima oară la cei de la masterservice.ro și de atunci nu am mai plecat la alții.

De câte ori am nevoie de un service indesit sau pur și simplu de un service mașini de spălat apelez la ei. În câteva minute vine o echipă la mine acasă se uită la mașina de spălat și o preia la service. Mai apoi sunt anunțat exact care sunt problemele și care vor fi costurile totale ale reparației. După ce îmi dau acceptul meșterii se pun pe treabă și în cel mai scurt timp mașina este din nou la mine acasă. Pe mine la început m-au cucerit prin faptul că oferă diagnostic și transport gratuit și mai apoi prin faptul că lucrează chiar foarte bine.

Eu știu la cine pot apela dacă întâmpin probleme cu mașina de spălat și sper că prin acest articol v-am ajutat și pe voi să descoperiți acest service minunat. Nu uitați că un service cu servicii de calitate înseamnă mereu și un produs cu o durată de viață mai mare, eu vă sfătuiesc să luați în calcul părerile specialiștilor, chiar dacă ele vă vor costa puțin mai mult.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.