Un botez de poveste

Buna ziua, astazi am sa va povestesc cum am reusit sa transform botezul nepotelului meu intr-o poveste cu zane, plina de fericire si de magie. Pe la sfarsitul lui aprilie se apropia botezul nepotelului meu si deoarece era cam primul eveniment la care participam in calitate de matusa imi era destul de greu sa gasesc un cadou perfect, acel cadou care sa il bucure pe cel mic si care sa il faca sa se simta ca o minune, deoarece asta si este. Astfel am apelat la mai multe sfaturi si am cautat cat mai multe idei ingenioase. Astfel m-am decis sa apelez la ursitoare, acele zane care aduc magia in viata noilor nascuti. Si in cautarea mea continua am descoperit site-ul Ursulla.com un site ce iti ofera sansa de a te bucura de ursitoare si de a face inchirieri animatori petreceri copii. Mai pe scurt un fel de site care iti aduce magia in viata si te ajuta sa iti introduci copilul in taramul zanelor, al spiridusilor si al lui mos craciun, al magiei si al clovnilor etc.

Apoi am descoperit ca acest site pune la dispozitie cinci pachete de servicii care mai de care mai interesante si mai amuzante si anume  pachetul coral, pachetul rubin, pachetul safir, pachetul smarald si cel diamant. Fiecare se deosebeste prin anumite activitati extra sau diverse costume, personaje timp,sesiuni foto etc, iar diferenta dintre cele cinci, din punct de vedere financiar, nu este foarte mare asta pentru ca fiecare sa aleaga pachetul preferat in functie de ce isi doreste si nu in functie de cati bani are.

De asemenea te poti bucura de transport gratuit daca evenimentul tau are loc in Bucuresti sau la o distanta de cel mult 10 km distanta de capitala. Acest lucru te poate ajuta sa economisesti ceva banuti si sa te poti bucura de o seara magica fara sa iti stea gandul la economii si munca.

Dupa ce am aflat aceste detalii am stat putin pentru a alege pachetul perfect pentru micutul meu print, astfel nu dupa mult timp am contactat aceasta minunata firma ce se ocupa cu inchirieri animatori petreceri copii si inchirieri ursitoare pentru a stabili toate detaliile.

Pot spune ca mare le-a fost uimirea parintilor cand in incinta au aparut ursitoarele, aerul pana atunci nostalgic s-a transformat deodata intr-o atmosfera de poveste. Ma bucuram sa vad cum un copilas atat de dulce schita un zambet larg la vedere zanelor, iar fericirea lui merita toti banii. Dupa o noapte plina de magie si de inimi topite toata lumea era fericita iar parintii mi-au multumit pentru cadoul minunat. A fost o noapte de vis si toate acestea datorita Ursulla.com care face visurile sa devina realitate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.