Unde găsim un stomatolog bun?

Văd în jurul meu tot mai mulți tineri care nu au grijă de dinții lor, pun pe locul 2 spălatul pe dinți, au impresia că totul se rezolvă cu o gumă de mestecat, iar asta mă întristează. Îmi aduc și acum aminte cum era când eram eu mic, au trecut ceva ani, dar tot îmi amintesc că în multe dimineți bunica ne punea să ne spălăm pe dinți cu sare pentru că pasta de dinți se găsea greu. Desigur că pe atunci nu se știa că sarea afecta rezistența dinților și tocmai de aceea după 40 de ani au apărut primele semne de durere și apoi dinții au început să cadă. Pentru că nu mai puteam mânca bine am început să caut un cabinet stomatologic care să îmi fac un implant dentar.

Lucrurile nu au fost tocmai ușoare, mai ales că mie îmi place să fiu mereu informat, să știu încă de la început ce voi face și ce costuri presupune asta. Până să găsesc site-ul draristide.ro nu văzusem nicăieri atât de multe informații despre implantul dentar și despre celelalte servicii stomatologice. Efectiv pe acest site puteți afla toate detaliile despre operația pe care vreți să o faceți. În plus el vă ajută să aflați și de ce anume suferiți sau cel puțin în mare.

După ce am citit toate aceste detalii am fost foarte surprins să observ că pe site ne sunt puse la dispoziție și detaliile despre prețul acestor operații. Mai pe scurt dacă știți ce vreți să faceți în acel cabinet veți știi încă de la început și cât aveți de plătit. În cazul unui implant dentar va trebui să parcurgeți 3 pași importanți, iar pe site vă sunt detaliate costurile pentru fiecare în parte.

Eu am optat în final pentru implanturi dentare deoarece aceasta era cam singura posibilitate pentru a putea mânca din nou liniștit. Desigur nu a fost o operație tocmai ușoară, dar datorită perioadei dintre fiecare operație aproape că am și uitat ce înseamnă durerea. Cu toate acestea vă recomand să nu așteptați să rămâneți fără dinți, doar pentru ca mai apoi să îi puneți. Operația pentru punerea unui implant dentar este destul de lungă și tocmai de aceea cel mai bine este să o faceți din timp.

După ce am terminat cu implantul dentar, fetele mele m-au convins să optez și pentru albirea dintilor. Este adevărat că dinții mei nu se mai bucuraseră de mult de un asemenea răsfăț așa că nu le-am refuzat. Rezultatul a fost unul care mi-a depășit așteptările pentru că m-a făcut să îmi aduc aminte de tinerețe, de perioada în care un zâmbet putea fi cea mai puternică armă către inima unei femei. Bine a trebuit să renunț două săptămâni la cafea și alte băuturi colorate, dar măcar la final m-am ales cu rezultatul dorit.

Dacă și voi aveți probleme cu dinții, nu mai stați pe gânduri, din contră alegeți să apelați la doctor Aristide și la serviciile lui de calitate. Nu este nici o dată prea târziu pentru a vă recupera zâmbetul, tot ce aveți nevoie este puțin curaj și un cabinet foarte bun.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.