Apartamente la cheie in sectorul 1, de la Shanti Lake!

Tuturor celor care isi doresc, dintr-un motiv sau altul, sa se mute in casa noua, Shanti Lake le ofera o solutie cat se poate de eleganta: apartamente Sector 1. Shanti Lake este un complex de apartamente situat in nordul Bucurestiului, in zona Baneasa, intre lacul Grivita si Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti.
Pentru cei care isi doresc sa fie aproape de natura fara a renunta la confortul modern specific marilor orase, complexul rezidential Shanti Lake este alegerea ideala. Mai intai, pentru ca beneficiaza si de o localizare foarte buna, fiind situat la o „aruncatura de bat” de zona impadurita din nordul Capitalei. De aici este foarte usor de ajuns si la centrul comercial Baneasa Shopping City (unde se poate ajunge in cateva minute pe scurtatura, adica pe Strada Jandarmeriei), si la celebrul restaurant „Doi Cocosi” si la cluburile, terasele si restaurantele situate in padurile si pe malurile lacurilor din zona de nord.
Un alt avantaj al acestui complex rezidential este ca este situat la jumatatea distantei dintre Soseaua Bucuresti-Ploiesti si Soseaua Bucuresti-Targoviste, adica se poate ajunge usor fie la Buftea, fie la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni, fie la Aeroportul Baneasa, fie in zona de birouri situata la nord de Casa Presei.
Cei care lucreaza aici sau oriunde in partea de nord a Bucurestiului pot ajunge cu usurinta la serviciu, iar dupa program si in weekend-uri si se pot relaxa in mijlocul naturii, bucurandu-se de de lacuri si, mai ales, de paduri, unde pot ajunge repede si fara probleme.
Si asta nu doar cu automobilul proprietate personala, ci si cu RATB-ul! Iar cei care vor sa ajunga in centrul Capitalei pot folosi chiar si metroul, pentru ca statia Lac Straulesti, capatul de linie al Magistralei 4, este foarte aproape!
Mai exista un aspect care trebuie reliefat: complexul rezidential Shanti Lake este alegerea ideala pentru cei care nu vor sa locuiasca oriunde si in orice conditii, fiind exact opusul cartierelor dormitor construite in epoca ceausista. In primul rand, blocurile au maximum trei etaje si 11 apartamente, nu sunt trase toate pe acelasi calapod, precum cele din categoria mai sus mentionata. Exista mai multe variante, cu doua si trei camere, a caror suprafata utila totala este de 55 pana la 79 de metri patrati. Asta fara a mai socoti si balcoanele largi si terasele cu dimensiuni generoase!
Un alt avantaj este ca o familie care se muta intr-unul din apartamentele din complexul rezidential Shanti Lake nu mai trebuie sa piarda timp si bani pentru a-si renova si personaliza noua locuinta, pentru a schimba instalatiile sanitare uzate si instalatia electrica veche. Dimpotriva, vor primi o locuinta la cheie, cu un design modern, cosntruita cu materiale de calitate si eficient compartimentata, dotata cu absolut tot ce trebuie, inclusiv mobilier. Asta inseamna ca nu vor mai fi nevoiti sa faca imbunatatiri ulterioare, cheltuind din nou (si nu putin!), asa cum sunt nevoiti sa faca amatorii de „chilipiruri” imobiliare, cum sunt in mod eronat considerate apartamentele construite inainte de Revolutie.
Dezvoltatorul imobiliar poate fi contactat la numarul de telefon 0771 222 777 si pe adresa de e-mail contact@shantilake.ro. De asemenea, cei care doresc sa vada cu ochii lor „ce si cum”, se pot deplasa la fata locului, adresa fiind str. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr .259, Sector 1, Bucuresti.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.