Boxpaleti plastic, fantastice spatii de depozitare stivuibile

Mult, securizat, igienic, rezistent reprezinta evaluarea in rezumat a magiei depozitarii si manipularii produselor cu ajutorul boxpaletilor din pastic. Spatiile generoase de depozitare a unor piese minuscule, produse perisabile sau, dimpotriva, a unor produse de dimensiuni mari boxpaleti plastic reprezinta alegearea ideala deoarece:
-cei care au peretii plini securizeaza perfect lucrurile marunte depozitate in ei, de aceea pentru industria auto se recomanda . Ei sunt la fel de eficienti si in magazinele de profil, asa piesele minuscule sunt gasite la sigur.
-exista o gama variata de astfel de produse, in functie de necesitati, disponibile in magazinul Schoellerallibert. com. Aici se gasesc cele mai bune ambalaje din plastic (calitatea materiei prime, design, greutate), iar boxpaletii pot avea peretii dubli plini sau ventilati.
-in cazul in care se depoziteaza fructe si legume sau alte alimente, ambalajele pot fi spalate cu jet de apa puternice si produse de curatare dupa fiecare utilizare.
-boxpaletii din plastic sunt transformati in spatii versatile de depozitare cu ajutorul accesoriilor. In ei se pot pune bauturi racoritoare, si alimente lichide. Prevazuti cu robinet devin puncte de autoservire a clientilor mult mai eficiente decat automatele care se pot defecta. Acest gen de ambalaje se intalnesc in supermarketuri in raioanele in care cumparatorul isi poate pune cantitatea dorita din: hrana pentru animale, jeleuri, biscuit vrac, rahat, stafide, dar si lichide cum ar fi: lapte, suc, ulei. Ma amuza de exemplu cutiile masive (5-10 litri) de suc prevazute cu robinet. Producatorii au gandit depozitarea versatila si cu ajutorul usilor de acces, sinelor sau rolelor prin care boxpaletul este dus in locul in care este nevoie de el.
-volumul de depozitare este foarte mare, raportat la greutatea si rezistenta ambalajului.
-boxpaletii sunt compatibili cu mijloacele moderne de manipulare a marfurilor si produselor: motostivuitoare, carucioare mecanice de transport, benzi rulante
-cei prevazuti cu capac sunt ideali pentru pastrarea si trasportarea igienica a branzeturilor si produselor lactate, a preparatelor din carne si peste, dar si in industria farmaceutica.
Intreprinzatorii pot face contracte pe termen lung cu Schoellerallibert. com pentru asigurarea necesarului de ambalaje, dar si preluarea si reciclarea celor iesite din uz. In boxpaleti din plastic se pot depozita si fructe extreme de perisabile cum ar fi: fragi, afine, mure, coacaze, zmeura. Schoellerallibert. com au reusit sa revolutioneze piata de ambalaje din plastic deoarece:
-au o experienta de aproape o jumatate de secol
-ofera ambalaje din plastic returnabile/reciclabile pentru toate marfurile si pentru toate nevoile antreprenorilor si consumatorilor. Interesele beneficiarilor sunt plasate in centrul atentiei
-au in vedere micsorarea costurilor de transport prin intermediul ambalajelor incapatoare, rezistente, usoare si stivuibile
-costul redus al ambalajelor din plastic si durata mare de viata a acestora, cu alte cuvinte sporirea eficientei produselor oferite oamenilor de afaceri din lumea intreaga (site-ul contine informatii in mai multe limbi de circulatie internationala).
-cercetarea permanenta, urmata de inovarea solutiilor de ambalare cu ajutorul plasticului.
Consider ca ambalajele din plastic reprezinta o adevarata binecuvantare pentru cei care au de vandut, dar si pentru cei care cumpara. Boxpaletii din plastici, investitii semiperene, au durata mare de viata, pot fi spalati temeinic dupa orice utilizare, arata bine si securizeaza produsele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.