Extensiile Lysee sunt frumoase si delicate ca florile

Exista un obicei in trecut care demonstra cat de valoros este parul uman. Cei care se iubeau si erau despartiti impotriva vointei lor de catre parinti, de razboaie, de indatoriri isi daruiau reciproc, inainte de a-si lua ramas bun pentru totdeauna sau pentru un timp, medalioane cu poza si o suvita din parul celui drag ascunsa in capacelul care acoperea fotografia. Asa se face ca dorul era alinat cu firele delicate de par. De cate ori ai fi dorit sa-l iei in brate, sa-l mangai, sa-l saruti sau sa te cuibaresti la pieptul celui dus departe si costatai ca iti este interzisa aceasta fericire, te consolai cu suvita de par.
Astazi nu se mai daruieste numai o suvita de par, ci se fac cadou extensii de par Lysee.ro.
In magazine ele sunt seducatoare asa cum sunt in florarie florile. Suvite de lungimi, grosimi, sisteme de prindere si culori diferite asteapta sa infrumuseteze femei deja frumoase, sa le faca fascinante.
Extensiile de par ajuta frumusetea fiindca am vazut femei cu chip foarte frumos, dar cu par scurt si putin, iar asta le stirbea din armonia trasaturilor perfecte.
In trecut multe recurgeau la peruci, fara se realizeze ca acest artificiu le compromite definitiv bruma de par care o mai au. In plus, femeia ar trebui sa fie sigura ca orice artificiu isi pune in par: mesa, breton, coc fals, peruca sau coada sta la locul lui si nu sare in public de la locul lui sa starneasca hohote de ras.
Stiu o directoare de scoala cu trei fire de par (din cauza vopsitului si permanetului repetat) careia i-a sarit peruca la trei metri distanta, cand a cazut pe gheata in curtea scolii, iar elevii care au vazut-o nu s-au putut abtine sa nu exclame:
-Ba, i-a zburat capul doamnei directoare!
Extensiile de la Lysee nu captiveaza numai prin frumusete, prin faptul ca iti iau ochii, ci prin calitatile care le fac sa fie cele mai bune de pe piata, iar acestea sunt:
-materia prima din care sunt facute este perfecta: par natural 100% de calitate Remy, adica netratat fizic si chimic
-sunt foarte bine realizate, incat nu se deosebesc de parul purtatoarei, nu se incurca si pot fi intretinute: spalate, pieptanate, coafate sau vopsite
-sistemul de prindere este securizat (indiferent de tipul de extensii sau de cozile gata facute), iar daca sunt prinse de o persoana priceputa, garantat nu zboara din par.
-sunt livrate rapid la domiciliu
-se ofera consiliere gratuita clientilor nehotarati sau debusolati, cu toate ca si informatiile de pe site ajuta la formarea unei opinii. De pilda oricine afla ca extensiile clip on, cozile gata facute si tresele se por pune acasa, in timp ce extensiile cusute sau cele cu lipire prin keratina se pun la salon.
Femeile cu trasaturi angelice, dar cu par putin si rar nu ar trebui sa stea pe ganduri, acum cand 50 de centimetri de par uman de calitate superioara costa numai 310 lei si el poate fi pus usor in par la domiciliu, prinderea sa fiind securizata. De asemenea parul posesoarei nu este afectat in nicun fel de extensii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.