Tricourile pentru copii, utile in orice anotimp

Un tricou de calitate este o adevarata comoara in garderoba celui mic fiind la fel de util in toate anotimpurile. Cand este cald afara, nimic nu este mai practic ca un tricou cu manecuta scurta din bumbac 100% care ii ofera racoare si in care copilul nu transpira. Spre deosebire de camasuta, migaloasa la calcat si pretentioasa la purtat, tricoul se calca in cateva secunde si este iubit de cei mici pentru comoditatea pe care o ofera.
Tocmai de aceea ei se bucura cand Mosul le aduce piesa dorita de ei: fetitele vor tricouri copii roz, rosii sau portocalii, in timp ce baieteii adora sa aiba in piept eroii desenelor animate pe care le urmaresc: Superman, Ben Ten, Spider- Man.
Cel mai frumos ar fi ca el, copilul care se initiaza jucandu-se aparand o lume de monstrii, sa fie erou pe tricoul personalizat pe care-l poarta. Trocouri-misto va permite acest lucru, important este sa cautati o poza reusita de-a copilului si sa stiti care este idolul sau, apoi sub fotografie puteti ruga sa se imprime mesajul: “Noul Ben Ten”. Imi amintesc cat de indragostit a fost baietelul meu de acest erou. Era superincantat sa-i cumpar ceasuri cu Ben Ten (unele erau foarte scumpe si de calitate indoielnica), pahare din plastic si cani cu portretul si numele idolului sau si mai ales tricouri imprimate cu el, tot ce era cu Ben Ten.
Ei, dar lasati-ma sa-mi continui ideea! Si toamna sunt bune tricourile pe sub gecile de fas, cand nu este atat de frig. Cum a intrat la caldura, copilul da haina groasa jos si ramane imbracat lejer, asa isi caleste rezistenta. Iarna multe mamici le da tricouri copiilor in loc de maiouri. Sunt mult mai practice si mai grosute, iar cand micutii sunt plini de energie si se incalzesc alergand prin casa sau la scoala sau mall, ei pot ramane in tricouri. Sa mai adaugam faptul ca acesta piesa de imbracaminte este piesa de baza a echipamentului sportiv? Nimeni nu te primeste in sala de sport fara incaltaminte sport, tricou si pantaloni (lungi sau scurti) sport. Avand in vedere importanta lui in garderoba copiilor, iata un ghid de alegere corecta a tricoului pentru copii:
-sa fie din materiale naturale 100%, prietenoase cu pielea sensibila a copilului. Va dati seama cat de tare protesteaza micutul, cand tricoul il zgarie pe piele, ii face blande si lasa pete de vopsea ce se iau greu la spalat
-sa fie viu colorat, cu mesaje haioase sau cu eroii indragiti de copil. Trebuie neaparat sa se verifice calitatea colorantilor caci unii produc afectiuni grave ale pielii,in plus, micutii se simt ofensati sa poarte hainute decolorate care s-au uratit ingrozitor.
-sa fie diferite de ale celorlalti copii,personalizate. Copiii isi manifesta mult mai puternic simtul proprietatii decat noi, acest lucru putand fi demonstrat cu refuzul lor de a imprumuta jucarii sau de a renunta la obiecte care le apartin.
-sa nu coste mult, raportul calitate-pret sa fie mobilul care sa hotarasca achizitiile.
Sper ca v-am convins sa le cumparati tricouri fetitelor si baieteilor din familie si nu uitati, daca tot plasati comanda, alegeti-le patru-cinci culori vii!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.