Sfaturi pentru alegerea și purtarea tocurilor

 

Tocurile pot face o ținută să pară uimitoare, dar o femeie ar trebui să știe cum să aleagă perechea potrivită de tocuri pentru a nu cădea în cealaltă extremă. Totodată, orice femeie care alege să poarte tocuri trebuie să știe cum să o facă. Pantofii cu toc ar trebui să o facă să pară puternică și încrezătoare și să nu aducă nici cea mai mică urmă de incertitudine sau frică.

Tipuri de pantofi cu toc

Dacă își face puțin temele, orice femeie poate găsi perechea perfectă de tocuri pentru orice ocazie. Pe tocmania.ro poate găsi orice modele își dorește și la cele mai mici prețuri. Există tipuri diferite de tocuri din care o femeie poate alege. Printre ele amintim: stiletto, pumps, kitten heels( sau tocurile cu vârful ascuțit) și platformele. Fiecare model de toc este potrivit pentru o ocazie anume așa că e important ca orice femeie să știe cum să le aleagă!

Pumps

Pantofii de timpul „pumps” reprezintă stilul clasic, închis în față. Acest tip de pantof are tendința să pară foarte profesionist, așa că de obicei e purtat la birou. Lungimea tocurilor acestor pantofi poate varia foarte mult, astfel încât orice femeie poate să găsească pereche perfectă care să se potrivească cu ținuta pe care și-o dorește.

Stiletto

Pantofii stiletto sunt un tip mai sexy de tocuri. De obicei, aceste tocuri sunt înalte de cel puțin 5 cm, însă cele mai multe ajung la 10 cm sau chiar mai mult. Pantofii stiletto sunt un model de pantofi mai „superiori” și nu sunt potriviți chiar pentru orice împrejurări, ca de pildă purtarea lor într-un birou. Stiletto te fac să strălucești, așa că trebuie asortați pe măsură.

Platformele

Platformele pot fi fie cu capătul acoperit, fie decupate și sunt soluția perfectă pentru o femeie atunci când are mult timp de petrecut în picioare. Platformele au și ele înălțimi și stiluri diferite. Deși cel mai des sunt purtate vara, există și tipuri de platforme potrivite și pentru alte anotimpuri dacă e să ne referim la cizmele cu platformă.

Kitten heels

Acest tip de pantofi sunt cea mai populară alegere pentru că au tocul foarte mic și vârful ascuțit. Aceștia sunt utili deoarece sunt suficient de scurți pentru a merge ușor și sunt mai casual decât alte tipuri de tocuri. Aceștia arată minunat asortați cu rochii de vară atunci când soarele ne bucură simțurile.

Există câteva sfaturi pe care orice femeie ar trebui să le urmeze atunci când își alege perechea de pantofi cu toc.

Niciodată să nu-și cumpere o pereche care nu se potrivește doar pentru că e ultima pereche rămasă.

Unele femei pot alege pantofii cu capul rotund pentru ca degetele să nu stea prea înghesuite, și acesta poate fi un factor important în alegerea pantofilor potriviți.

Stilul și culoarea trebuie să fie potrivite cu tipul de îmbrăcăminte ales, partea zilei și anotimpul.

Indiferent de ce se spune, o femeie nu ar trebui să sufere atunci când merge pe tocuri.  Pantofii cu toc ar trebui să fie confortabili și orice femeie ar trebui să ia în considerare acest aspect atunci când își cumpără o nouă pereche!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.