Cel mai bun post

Suntem in postul Pastelui si anul acesta m-am hotarat sa schimb meniul. Facusem de o mie de ori traditionalele retete si, sincer, ma cam saturasem de aceleasi lucruri. De preparatele de post din comert nici nu voiam sa aud. Stiam ca nu sunt sanatoase. Am apelat la o prietena de-a mea care era vgetariana de ani de zile. Cu siguranta ea stia exact ce sa imi recomande. Mi-a spus ca isi achizitioneaza aproape toate produsele post de pe site-ul unui magazin online. Mi-a dat numele si am inceput sa caut.

Asa am descoperit Goveggie. Este locul unde am gasit o gramada de produse post de care nu mai auzisem pana acum. In plus, ele sunt recomandate si in alimentatia de zi cu zi, nu doar in perioadele postului. Mi-am zis ca trebuie sa incerc. Prietena mea ma asigurase ca ea consuma de ceva timp si sunt extraordinare. Am comandat mai multe sortimente, de la carne vegana pana la oua si paste bio. In plus, pe site gasisem si cateva sugestii de preparare. Asa ca, cu produsele odata sosite, am inceput sa pregatesc cateva feluri. Ce sa va spun, ceea cea iesit a fost mai mult decat bun! I-am dat si sotului meu care, desi nu e un impatimit al postului, manca un astfel de regim de dragul meu. A fost mai mult decat incantat. Asa de mult i-au placut incat, a doua zi, m-a pus sa ii mai comand. Urmatoarea masa a pregatit-o el.

De ce sunt atat de speciale produsele de la Goveggie? Pentru ca nu contin nimic chimical. Toate ingredientele provin din culturi bio certificate, controlate si aprobate. Asta spune foarte mult despre calitatea lor. Desi ai putea sa crezi ca astfel de produse nu sunt satioase, gustandu-le mi-a fost demonstrat exact contrariul. Dozajul de ingredinte din carnea vegetala sau peste si oua este facut in asa fel incat sa aduca aceleasi beneficii precum corespondetele lor animale. Astfel vei fi satul si vei avea sansa de a gusta ceva inedit.

Postul de anul acesta se anunta a fi unul de senzatie. Nu mai e ceva traditional si saracacios. Acum pot prepara o multime de feluri de mancare datorita produselor de post de la Goveggie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.