3 motive pentru care trebuie sa comanzi Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat, in acest moment acesta putand fi comandat. Asa cum era de asteptat, acest model de telefon mobil revolutioneaza industria telefoanelor mobile, lucru care nu poate fi decat in avantajul utilizatorilor de telefon mobil. Cu toate ca este un telefon mobil revolutionar, nu orice persoana isi permite achizitionarea acestui model de smartphone, pretul acestuia fiind motivul. Cu toate ca acest model de telefon mobil este comercializat la un pret destul de mare pentru tara noastra, din punctul meu de vedere pasionatii de gadget-uri trebuie sa faca un efort din punct de vedere financiar si sa achizitioneze acest model de telefon mobil. Motivele pentru care cred acest lucru sunt in numar de 3, si anume:

  1. Ecranul lui Samsung Galaxy S9 este cel mai performant ecran utilizat vreodata de un telefon mobil, acesta utilizand tehnologia AMOLED QuadHD avand un raport de 18:5:9. Gratie acestui ecran imaginile vizionate prin intermediul acestuia par a fi de la cinematograf, lucru cu care nu se poate lauda un alt model de telefon indiferent de brand-ul acestuia. Faptul ca acest ecran nu are margini este un alt punct forte al acestui model de telefon mobil.
  2. Camera foto/video cu care este prevazut acest model de telefon mobil este cel de-al doilea motiv pentru care eu cred ca achizitionarea acestui model de telefon mobil necesita un efort financiar din partea noastra. Acest model de telefon mobil este dotat cu o camera foto/video principala de 12 megapixeli si cu o camera secundara de 8 megapixeli. Gratie tehnologiei ce sta in spatele camerei foto/video aflate pe acest model de telefon mobil poti efectua videoclipuri in super slow motion si poze profesionale chiar si atunci cand gradul de luminozitate este foarte mic sau foarte mare, ceea ce din punctul meu de vedere este un pas urias facut de un telefon mobil in ceea ce priveste camera foto/video.
  3. Nu in ultimul rand, modul in care ruleaza telefonul mobil si raspunde la comenzi este cel de-al treilea motiv pentru care recomand achizitionarea acestui model de telefon mobil. Rularea impecabila a telefonului se datoreaza faptului ca acesta este prevazut cu un procesor cu 8 nuclee, 4 dintre acestea fiind pe o frecventa de 2.7 GHZ si celelalte 4 pe o frecventa de 1.7 GHZ.

Aceste avantaje dar si celelalte avantaje oferite de catre achizitionarea unui telefon Samsung Galaxy S9 trebuie protejate prin intermediul unei huse Samsung Galaxy S9 pentru ca efortul financiar facut sa nu fie in zadar.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.