Cea mai banoasa meserie din Romania

Potrivit celor mai recente studii facute de catre cei de la Biroul de Statistica in Munca, la intrebarea „care este cea mai banoasa meserie din Romania, la ora actuala?”, multi romani sunt tentati sa raspunda cu „controlorii de trafic aerian”, „IT-ul” sau „avocatura”. Adevarul este, insa, departe de aceste raspunsuri. Si, cum cu totii ne dorim un job care sa ne tina departe de grijile financiare de zi cu zi, vorbim astazi despre cea mai banoasa meserie din Romania: videochatul.

Videochatul la cel mai bun studio din Bucuresti

Statisticile spun ca romanii o duc din ce in ce mai bine. In ultimii 12 ani, salariul mediu (net) s-a dublat! Cu toate astea, insa, asa cum ne-am obisnuit: Romania sta bine doar pe hartie. Caci in realitate, insa, lucrurile nu sunt roz deloc. Lumea este intr-o continua schimbare, astfel ca multe dintre meseriile care erau la mare cautare in urma cu cativa ani, au disparut. De cand videochatul a devenit un domeniu legal in Romania, acest domeniu a avut o crestere fabuloasa, de la an la an.

Iar daca in Romania un Manager sau Director castiga in jur de 3.000$ lunar, un model videochat ajunge sa castige si triplu. Totusi, spun managerii celui mai mare studio de videochat din Bucuresti: „Desi pare o meserie foarte usoara, lucrurile nu stau deloc asa. E nevoie de munca, asa cum e nevoie in orice alt domeniu. E nevoie de implicare si, mai ales, modelele trebuie sa lucreze intr-o echipa dedicata, capabila sa raspunda la orice intrebare si sa aiba o solutie pentru orice problema apare. Nu este un job simplu, asta trebuie sa inteleaga fetele. Si asta le explicam si noi la interviu, de fiecare data”.

 

Cat castiga cel mai bun model de videochat

Modelul cu cele mai mari incasari din industria videochat din Bucuresti lucreaza cu cei mai buni: Charm Studios. O cheama Alina si castiga, in medie, 20.000$ in fiecare luna. Dupa cum declara si ea, dupa 6 luni la acest studio de videochat, incasarile ei s-au triplat. Cu toate acestea, „nu a fost deloc usor”, spune Alina. Sunt zile cand munceste chiar si 10 ore pe zi, iar asta nu e usor deloc. Totusi, la sfarsitul lunii, cand isi vede incasarile, motivatia este extrem de mare.

Asadar, cel mai bine platit job din Romania in momentul de fata este videochatul. Daca vrei sa fii model videochat, alege cel mai profesionist studio de videochat si bucura-te de toate avantajele pe care acestia le ofera!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.