Personalizeaza-ti dormitorul

Camera in care dormi trebuie sa iti ofere mult confort si relaxare. Nu doar obiectele de decor sunt importante, ci si mobilierul pe care il alegi. Daca iti doresti ceva pe gustul tau, poti incerca sa faci mobila la comanda. Costurile nu sunt foarte mari si avantajele sunt multiple. La Mobilicasa poti sa alegi tu culoarea, modelul si dimensiunile. Acestia iti pun la dispozitie gratuit un consultant si proiectarea. Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand iti priectezi mobila?

In primul rand trebuie sa tii cont de cat de eficienta va fi aceasta. Dormitorul este, de cele mai multe ori, locul unde ne depozitam imbracamintea. De aceea trebuie sa optam pentru un sifonier sau dressing spatios si bine compartimentat. Hainele nu trebuie sa fie inghesuite, ci asezate in asa fel incat sa “respire”. Mai multe compartimente inseamna mai practic. Sertarele sunt, de asemenea, necesare pentru depozitarea obiectelor mai mici. Totul trebuie sa fie gandit in asa fel incat sa te ajute sa gasesti hainele sau accesoriile cat mai repede si pentru a fi depozitate in conditii cat mai bune.

In al doilea rand confortul este litera de lege. Patul e locul in care ne odihnim. Daca acesta nu este confortabil, nici odihna noastra nu va fi una de calitate. Trebuie sa tinem cont de marimea acestuia, dar si de spatiul destinat dormitorului astfel incat patul, dar si restul pieselor de mobilier, sa nu aglomereze camera.

Materialele trebuie sa fie rezistente. De aceea alegerea producatorului este extrem de importanta.

Impreuna cu consultantul, este bine sa masori toata suprafata care va fi mobilata, sa vizualizati produsul final si aranjamentul. Tine cont ca, de multe ori, pe langa dressing si pat, poate mai ai nevoie si de noptiere sau o comoda. Din acest motiv, mobila la comanda este ideala, deoarece tu vei fi cel care va decide cum iti vei personaliza dormitorul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.