Ce trebuie sa stiti cand ii dai bebelusului lapte praf

 

In cazurile in care un bebelus nu poate fi alaptat la san din diverse motive, trebuie gasita o alta solutie pentru pentru a-l hrani pe cal mic. Aceasta solutie este laptele praf si nu laptele de vaca sau de la orice alt animal. Exista pe piata foarte multe marci de lapte insa nu toate sunt suficient de consistente. Trebuie administrata o formula care sa semene cat mai mult cu cu laptele mamei. In lipsa alimentatiei naturale, laptele praf reprezinta cea mai sigura cale pentru a-i oferi o hrana in standarde normale. Una din marcile cele mai recomandate, datorita calitatilor exceptionale, este lapte praf Topfer. Conform statisticilor si recenziilor medicilor de specialitate, dar si parintilor, este o marca de lapte care ofera incredere si siguranta. Topfer este compercializat pe piata mondiala de peste 100 de ani. Laptele praf Topfer este de provenienta germana, produsele nemtesti fiind adesea sinonime cu calitatea si increderea. Este o formula de lapte produsa in conditii maxime de igiena si controlat periodic.

Cand ii dam bebelusului lapte praf, trebuie sa respectam si anumite reguli de pregatire.

O atentie deosebita trebuie acordata obiectelor folosite. Biberonul si tetina, trebuie sa fie de calitate, din materiale care respecta regulile de conformitate pentru astfel de produse. Acestea trebuie spalate foarte bine, dupa fiecare utilizare, dupa care trebuie sa fie sterilizate prin fierbere sau cu ajutoarul unui sterilizator special.

Apa pe care o folositi pentru laptele praf nu trebuie, sub nicio forma, sa fie apa de la robinet sau orice apa imbuteliata. Exista apa imbuteliata speciala pentru sugari sau, daca nu aveti incerdere, folositi apa fiarta si racita pana la temperatura optima de preparare a laptelui praf. Cititi cu atentie regulile de pregatire. Veti afla ce cantitate de apa trebuie sa folositi si la ce temperatura trebuie sa fie apa atunci cand se prepara formula.

Odata preparat, laptele praf trebuie consumat si nu pastrat in frigider precum laptele de mama si nici reincalzit. Aruncati-l!

Inainte de a pregati laptele praf, spalati-va bine pe maini. Fiti siguri ca si locul de pregatire este curat. Cu igiena nu este de gluma cand vine vorba de un bebelus.

Alegeti cu grija si locul de unde cumparati laptele praf. Cel mai bine este sa il achizitionati de la un magazin specializat in hrana si articole pentru sugari, cum ar fi Bebelusultau.ro. Acest magazin are un numar impresionant de produse, le puteti comanda direct de pe site si preturile sunt printre cele mai mici de pa piata.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.