Distribuitori de consumabile medicale – Esteto

Cand vine vorba de sanatatea noastra, dar si a oamenilor pe care ii ingrijim trebuie sa luam cele mai bune decizii in ceea ce priveste consumabilele medicale, indiferent ca vorbim de masti medicale, seringi si ace, ele trebuiE sa fie de calitate si sa asigure atat protectia pacientului, cat si a cadrelor medicale. De aceea nici o instituie medicala nu trebuie sa se zgarceasca atunci cand vine vorba de calitatea produselor ce intra in categoria consumabilelor.

Ce se intampla cu aceste consumabile si de ce se consuma atat de repede?

Ei bine, aceste produse care intra in categoria consumabilelor trebuie sa fie aruncate dupa ce au fost utilizate, pentru ca multe dintre ele sunt de unica folosinta si nu trebuie sa fie utilizate de mai multe ori. Daca mergeti chiar si la un simplu consul, iar medicul sau asistenta nu foloseste manusi noi si sigilate atunci ar trebui sa va puneti cateva intrebari serioase si sa trageti un semnal de alarma imediat.

Aceste produse se consuma atat de repede din acest motiv, pentru ca ele trebuie sa fie aruncate dupa fiecare pacient in parte. Indiferent ca acestia sunt rude sau se cunosc intre ei.

Daca conduci o institutie medicale stii cat de importante sunt aceste consumbile si cred ca stiti ca ele trebuie sa fie de calitate. Dar unde gasiti si calitate, dar si un pret acceptabil? Esteto.ro va pune la dispozitie o gama variata de consumabile medicale online, dar si multe altele, la preturi foarte accesibile.

De ce sa cumperi de pe Esteto? Pentru Esteto vine in sprijinul clientilor cu consumabile medicale, dar si multe alte produse medicale de la producatori de renume si la preturi chiar foarte bune. De ce sunt ei atat de speciali? Deoarece acestia iti pot oferi tot ce ai nevoie la preturi foarte bune si iti asigura si livrare rapida.

Cum comanzi de la Esteto?

Comanda este un procedeu foarte usor pe site-ul celor de la Esteto. Alegi produsele de care ai nevoie, le adaugi in cos si selectezi numarul de bucati de care ai nevoie si mai apoi plasesi pur si simplu comanda completand informatiile de transport. Veti primi atat o confirmare de plasare a comenzii pe adresa de e-mail cu care s-a creat contul, dar si o confirmare telefonica.

Plata se poate face cash la livrare, prin OP sau plata cu cardul. Transportul se va realiza prin curier rapid si dureaza intre  2 – 3 zile in functie de distanta pe care produsele comandate trebuie sa o parcurga.  Transportul va fi gratuit pentru comenzile ce depasesc suma de 200 de lei, iar pentru cele care nu depasesc suma de 200 de lei se va percepe o taxa de 15 lei.

Cand vine vorba de selectarea unui furnizor de consumabile medicale trebuie sa va asigurati ca veti primi produse de calitate, la preturi foarte bune si ca livrarea se va efectua in timpul comunicat. Dar cel mai important este sa va asigurati ca produsele selectate de dumneavoastra sunt de calitate.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.