Dupa 20 de ani

Anul acesta s-au implinit 20 de ani de cand am terminat liceul. Parca mai ieri imi aduc aminte cum traiam emotiile bac-ului si ma gandeam ce voi face in viata, catre ce facultate ma voi indrepta. Anii au trecut si unii am realizat tot ce am propus pentru viata noastra, altii inca mai lucram la asta. Indiferent de locurile sau lucrurile pe care viata ni le-a adus, revederea dupa 20 de ani reprezinta un eveniment plin de emotie pentru fiecare dintre noi. Toate bucuriile dar si neintelegerile traite ca adolescenti, au devenit amintiri care ne lasa o lacrima de dor sa curga pe obrazul putin brazdat de riduri fine.

Am inceput sa ne pregatim de marea intalnire cu doua luni inainte. Am vorbit cu fostii colegi sa ii contactam si pe profesorii din liceu. Multi iesisera la pensie insa, din fericire, erau toti in viata si abia asteptau sa ne revada. Atunci am hotarat, impreuna cu colegii, sa le facem cate un cadou fostilor profesori, drept multumire pentru lectiile importante, nu nu mai academice, ci si de viata pe care ni le dadusera. Cea mai buna idee a avut-o chiar fosta mea colega de banca care a sugerat ca ar trebui sa le cumparam niste ceasuri. Pana la urma sunt niste cadouri pretioase si cu care nu puteam da gres. Si stiam exact de unde puteam achizitiona ceasuri valoroase, dar si la preturi decente, cu garantie si de firma. Mai achizitionasem de acolo cu ceva timp in urma. Astfel am intrat pe Ceasmania.ro, magazinul online unde poti gasi sute de modele de ceasuri dama si ceasuri barbatesti, originale si cu certificate de autenticitate. Am facut comanda si am cumparat pentru fiecare profesor si profesoara cate un ceas. Am ales firme diferite de la Gucci, Calvin Klein sau Guess, in functie de personalitatea fiecarui profesor.

A venit si ziua cea mare si nu va pot spune cat de incantati au fost fostii nostri profesori sa primeasca darurile noastre. A fost un moment de emotie extraordinara pe care, nici noi, nici dansii, nu il vor uita. Si stim, ca de cate ori vor vedea ceasrile de la Ceasmania.ro, isi vor aduce aminte de promotia de acum 20 de ani.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.