Ne-am informat prietenii despre ofertele din magazinul Dwyn.ro

Ne-am mobilat sufrageria modern si am pus tapet din matase cu fir de argint. Reflexele argintii si racoarea placuta din incapere ne duc cu gandul la o seara frumoasa de iarna petrecuta la o cana cu vin sau ceai parfumat. Diferenta consta in faptul ca acum servim bauturi cu gheta, nu fierbinti, fiindca ne aflam in plina vara.

Avem ventilator performant care lucreaza in tacere si asigura aer proaspat cu consum minim de energie electrica. Multi dintre oaspetii nostri ne-au intrebat unde avem montat aparatul de aer conditionat fiindca nu l-au zarit nicaieri si ce reprezinta piesa aceea minunata de decor de culoarea aurului cu lateralele iluminate colorat.

Le-au placut atat de mult, incat doreau sa o comande si ei, de aceea au insistat sa le spunem numele artistului.

Nu era vorba de vreo sculptura anume, ci de AER CONDITIONAT HEINNER HAC-12OWF-GD

Le-am marturisit secretul prietenilor, indicandu-le si sursa de unde am cumparat aparatul de aer conditionat minune: Dwyn.ro.

Ne-au rugat sa ii lasam sa caute pe un dispozitiv la noi, fiindca nu mai aveau rabdare sa ajunga pana acasa.

Din pacate computerul se afla la birou, dar si acolo, exact langa punctul de lucru aveam un aparat portabil de aer conditionat, iar ei au ramas din nou surprinsi.

Nici nu stiau ca exista. Aveau ventilatoare mici si depasite de situatie langa paturile din dormitoare sa poata dormi, dar cel din biroul nostru i-a cucerit pe deplin.

Ne-au marturisit ca se tem de doua lucruri legate de aceste aparate:

-de preturile astronomice ale unor produse atat de bune. De indata ce au vazut ca bijuteria performanta din sufrageria noastra costa 2554,92 lei, iar cel mai ieftin aer conditionat portabil numai 849 de lei s-au linistit pe deplin.

-sa nu consume exagerat de multa energie electrica. Aparatura vanduta in acest magazin apartine casei energetice A+, prin urmare ea este si economica, nu numai aspectuoasa, performanta si rezistenta.

In prezent, toti prietenii nostri au racoare in toata casa si ne sunt recunoscatori pentru asta.

Am devenit cu totii dependenti de ofertele magazinului Dwyn.ro care maximizeaza confortul casnic interior si exterior ( in stoc au si piscine, trambuline, gratare) si fidelizeaza clientii prin reduceri mari de preturi, puncte de fidelitate ce se convertesc in bani si livrarea prompta a cumparaturilor la adresa indicata de solicitant.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.