Credit pentru afacerea ta

 

Din ce in ce mai multi romani renunta, in fiecare zi, la ideea de a mai fi angajati la un patron si isi deschid propria afacere. Asa isi pot controla mai bine timpul, entuziasmul de a lucra este mai mare si, in timp, pot avea chiar proprii angajati pe care, cu siguranta, ii vor trata asa cum se cuvine. Astfel, acestia se vor incadra in acea denumire pe care probabil o tot auzim la stiri si anume IMM.

Ca sa intri si tu in aceasta categorie numarul de angajati trebuie sa fie intre 0 si 249 de persoane. Majoritatea celor care isi deschid propria afacere au undeva pana la maxim 9 salariati, daca nu chiar si mai putini. Insa totul este in functie de afacere. Ca orice business, este nevoie de o investitie initiala pe care, daca totul merge bine, o vei scoate in timp scurt.

Dar, ce faci daca apare o cheltuiala neprevazuta, care nu se afla pe lista ta si ti depaseste bugetul stabilit? Ca sa iei un imprumut de la un apropiat este destul de greu, fara sa mai punem la socoteala faptul ca trebuie sa inapoiezi banii destul de repede. Cu banca va fi si mai greu, mai ales ca iti vor cere foarte multe documente si, daca esti la inceput de drum cu micuta ta afacere, nimeni nu iti va acorda incredere. Situatia pare extrem de complicata si, credeti-ma, 90% din cei care isi deschid o mica firma vor avea nevoie de bani in plus pe langa cei pusi pe hartie initial.

Solutii exista si sunt sigure si legale. Este vorba de un imprumut la o companie financiara nebancara care iti va acorda toata increderea. Credius este printre cele mai cautate. De ce? Acesta companie iti da posibilitatea de a aplica pentru un credit rapid imm chiar de acasa, de pe calculatorul tau. Poti imprumuta sume cuprinse intre 3000 si pana la 100000 de lei. Spuneam ca totul se face rapid. Da! In maxim 1 ora vei avea raspunsul care, mai mult ca sigur, va fi pozitiv pentru ca cei de la Credius au incredere in tine si vor sa te sustina.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.