Cosurile de gunoi ideale pentru reciclare

Tot mai multe firme si companii au inceput sa fie interesate de reciclare, subiect ce este foarte dezbatut la nivel global datorita poluarii care s-a accentuat extrem de mult in ultimele decenii, odata cu evolutia extrem de rapida a tehnologiei.

 

De aceea tot mai multi se inscriu in diferite porgrame si apeleaza la diferite firme de recilare. Pe langa avantajul reciclarii in sine care pe termen lung este benefica pentru mediul inconjurator, mai exista si avantajul primirii unor bani pentru acele deseuri care desii nu reprezinta sume extrem de mari, pe parcurs se va simtii la bugetul firmei o oarecare crestere.

 

Insa inainte de a te apuca de reciclare trebuie sa stii ca ai nevoie de niste cosuri gunoi colectare selectiva, pentru a putea sorta cu usurinta deseurile ce urmeaza sa fie trimise spre centrele de reciclari.

 

De ce a devenit atat de importanta recilarea? Pai iata cateva motive pentru care ar fi bine daca toti ne-am organiza spre a fi mai civilizati:

  •  Deseurile din hartie, aproximativ 3 luni
  •  Ziarele 3 – 12 luni
  •  Unui filtru de tigra ii ia aproximativ 2 ani
  •  Guma de mestecat pana la 5 ani
  •  Cutiile de aluminiu pana la 100 de ani
  •  Plasticul: sticle, pungi si asa mai departe poate sa ajunga pana la 1000 de ani
  •  Recipientele din sticla probabil au cea mai mare durata de viata, undela la 4000 de ani

Reciclarea materilelor necesita mult mai putina energie si timp decat producerea materiei prime, ceea ce inseaamna si cheltuieli semnificativ mai mici de productie.

 

Inca un plus destul de important de care ar trebui sa tina cont orice firma sau companie daca va face acest lucru este imaginea pozitiva pe care o va transmite catre exterior, fiind astfel vazuti mult mai bine de catre cei de afara. Fie ca este vorba de potentiali angajati, clienti sau colaboratori, cu siguranta vei avea un plus fata de ceilalti iar firma va fi cu siguranta apreciata.

De unde achizitionam astfel de cosuri gunoi?

 

Pai de pe Sanito.ro. Cu o experienta de peste 12 ani in domenoi curateniei, cei de la Sanito.ro comercializeaza produse de curatenie, dozatoare, dispensere, covorase profesionale si asa mai departe, de cea mai buna calitate. Aceste produse sunt folosite la nivel international, avand la dispozitie peste 40 de brand-uri din care puteti alege: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab, SANO, Pronto si asa mai departe.

 

Din nici o incapere nu trebuie sa lipseasca cosuri gunoi interior, disponibile de asemenea si acestea tot pe Sanito.ro, la cel mai bun raport pret calitate de pe piata dar si acestea de preferat pentru colectare selectiva.

 

Pe langa aceste cosuri de gunoi, cum am precizat mai sus, acestia comercializeaza diferite produse de curatenie foarte eficiente si profesionale, pentru mentinerea acestia in stapiile de lucru fie ca este vorba de spatii de birouri, cabinete medicale, pana la benzinarii sau mall-uri si asa mai departe.

 

Puteti gasi inclusiv diferite masini de curatenie cum ar fi aspiratoare pentru suprafete dure sau aspiratoare de lichid si praf dar si monodiscuri fiind ideale pentru spatiile mari, intinse cu suprafete lucioase.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.