O mama fashion icon

 

Imi ador mama. Este un om minunat, devotat si cu o pofta de viata extraordinara. Desi a trecut de varsta de 50 de ani, este mereu eleganta si in tendinte. De multe ori, lumea o confunda cu sora mea pentru ca arata extraordinar pentru anii ei. Si cum o mama frumoasa trebuie sa aiba si o garderoba pe masura, adesea imi place sa ii fac cadouri ce constau in articole vestimentare sau accesori de o calitate foarte buna de la brand-uri de renume.

Am decis, pentru ca se apropia ziua numelui ei, sa ii fac un cadou mai deosebit. Pe langa petrecerea pe care aveam sa o organizez pentru ea la un restaurant foarte cunoscut din orasul nostru, am hotarat sa ii iau o tinuta, accesorizata corespunzator, de la magazinul meu preferat. Este vorba de magazinul online, Answear. Este un furnizor al marilor brand-uri si case de moda din lume. Fiind totul pentru o seara speciala, i-am comandat de la rubrica rochii elegante de pe answear.ro, o piesa vestimentara de la Simple. Este vorba despre o rochie cu croi drept, maneca trei sferturi, de culoare gri. Are o lungime midi pentru ca mama mea are niste picioare frumoase si ar fi pacat sa le ascundem sub o rochie lunga.

Pentru a asorta rochia, am decis ca, de la genti dama, trebuie sa ii cumpar si ceva care sa dea bine cu acest model si aceasta culoare. Mi s-a parut perfecta gentuta negra, din piele lacuita, de la Trussardi. Este o gentuta eleganta care poate fi purtata in acelasi timp si la o tinuta de zi. Asa ca, cele doua piese comandate sunt perfecte pentru mai multe ocazii si ii vor fi de folos mamei.

In ziua cea mare i-am facut cadou mamei produsele de la Answear si am rugat-o sa le poarte. Ii veneau ca turnate si arata extraordinar. A fost o petrecere reusita si mama mea a stralucit.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.