Cum sa faci bani reali prin criptomonede

 

 

Toti vorbesc in jur despre criptomonede. E imposibil sa nu fi auzit despre ele sau despre ce poti face cu acestea. Ripple, Bitcoin, Ethereum sunt numai cateva dintre denumirile pe care multi le vaneaza in ideea de a se imbogati. Ca sa ai o sansa in acest sens, este necesar sa faci o documentare atenta in privinta detaliilor ce le vizeaza. Pare simplu, insa daca doresti sa mergi in directia potrivita, atunci sa stii ca ai nevoie de reurse.

Le gasesti pe piata de ceva timp si au valori ce fluctueaza de la o perioada la alta. Spre exemplu, un Bitcoin valora 20.000 dolari la un moment dat in anul incheiat. Daca vei realiza o cautare cu privire la acesta, vei vedea ca in prezent ajunge la 10.000 dolari. Chiar daca la ora actuala acestea sunt in scadere, nu stii niciodata directia in care o vor lua, atat cele existente, cat si alte criptomonede noi.

Daca interesul tau este de a pasi asemenea in lumea lor, a criptomonedelor, fie pentru a cumpara, fie pentru a vinde, ai nevoie sa faci asta pe un site specializat, unde iti vei crea si un portofel virtual. Este important sa il bifezi pe cel in care vezi potential real de investitii. Nu te pripi nicicum in luarea unei decizii, pentru ca lucrurile pot fi destul de fragile. Dezinformarea este primul si cel mai mare dusman cu care te poti intalni.

In functie de moneda de care esti interesat, ai in vedere sa urmaresti intotdeauna pretul sau, modul in care evolueaza, ca sa stii la ce te supui.

Cateva aspecte pe care trebuie sa le stii despre criptomonede

Vorbim deci despre acele intrari digitale dintr-o baza de date ce nu poate fi modificata decat daca anumite conditii sunt indeplinite. Cele mai multe poti fi schimbate in bani reali, insa exista si cele care nu au functie monetara. Este vorba despre token si nu reprezinta un instrument de plata.

Desigur, cu toate ca numarul celor ce sunt definite ca bani digitali este destul de mic, majoritatea au valoare asociata. Asta inseamna ca le poti folosi pentru a realiza tranzactii pentru profituri.

Atunci cand doresti sa cumperi o anumita moneda, sa ai mereu in vedere faptul ca prezinta preturi volatile. Factorii care influenteaza scaderea sau cresterea lor sunt numerosi, cu o influenta pe masura.

Te intereseaza in mod special sa stii despre legiferari si despre reglementarile din lumea monedelor virtuale. De asemenea, tine sub observatie si acele site-uri ce reprezinta doar un loc in care se discuta despre zvonuri.

Inca un detaliu pe care il consider necesar de stiut este faptul ca s-a creat o puternica legatura intre pretul Bitcoin-ului si cel al diverselor monede. Cea dintai este, dupa cum sper ca stii, criptomoneda centrala, atat in ceea ce priveste capitalizarea de piata, cat si raspandirea, ca si rata de adoptie.

Altfel spus, iti dai seama de modul in care fluctueaza preturile altor monede dupa modul in care creste sau scade valoarea Bitcoin-ului. Nu este o regula insa asta se intampla in majoritatea cazurilor.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.