Noile huse iPhone XS Max doar pe BrandGSM

 

Odata cu apartitia noului telefon de la Apple iPhone XS Max, magazinul online BrandGSM a pus in vanzare huse si accesorii de protectie pentru acest produs nou.

 

Ca multi alti curiosi de noul produs, am decis ca voi cumpara si eu o husa, deoarece, la sfarsitul lunii, voi primi noul iPhone XS Max.

Pe site-ul celor de la BrandGSM am gasit mereu huse de calitate iar pentru toate telefoanele, pe care le-am avut in trecut, am gasit accesorii care sa se potriveasca de la BrandGSM.

 

Desi site-ul celor de la BrandGSM dispune de multe huse iPhone XS Max am decis ca voi achizitiona doar una, deoarece momentan nu am nevoie de mai multe.

 

Am ales o husa iPhone XS Max,de la Apple, modelul Silicon Midnight Blue. Acesta husa este originala, produsa chiar de firma Apple si este special conceputa pentru a proteja noul telefon iPhone XS Max.

 

Husa este fabricata din doua materiale pentru a oferi o protectie cat mai buna telefonului.Pe interior husa are o captuseala moale din microfibra iar la exterior husa este realizata din silicon de cea mai buna claitate.

Decupajele husei sunt exacte si se vor potrivi cu butoanele depe parte laterala a telefonului iPhone.

 

De asemenea, aceasta husa este foarte fina la atingere si placuta la vedere. Un accesoriu ideal pentru cei care doresc o husa pentru orice situatie, care va infrumuseta aspectul telefonului si, in accealsi, timp il va proteja de lovituri, urme de praf sau zgarieturi.

 

Husa Apple Silicon Midnight Blue este accesoriul ideal pentru telefonul iPhone XS Max, deoarece aceasta are toata proprietatile unei huse de inalta calitate, care se ridica la standardele noului telefon produs de Apple.

 

Recomand tuturor sa incerce noile produse de pe magazinul online BrandGSM, deoarece vor avea, cu siguranta, nevoie de un plus de protectie atunci cand vor intra in posesia noului iPhone XS Max iar pentru cei care detin deja un telefon este in avantajul lor sa inceapa sa investeasca intr-o husa de protectie.

 

Inca de candmi-am cumparat primul model de iPhone, imi aduc aminte ca i-am cumparat husa la o saptamana distanta iar de atunci traditia continua. Un telefon de ultima ora precum noul iPhone XS Max trebuie ingrijit, deoarece este un gadget destul de scump iar husa de protectie este accesoriul ideal.

 

BrandGSM pune la dispozitia clientilor o multime de accesorii originale pentru telefoanele iPhone la preturi foarte convenabile. Pe site-ul lor cei interesati pot gasi folii de protectie pentru display, huse si carcase atat pentru iPhone cat si pentru alte brand-uri de telefoane dar si alte accesorii precum cabluri si incarcatoare.

 

Toate produsele de pe BrandGSM au un raport calitate/pret excelent.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.