Ca de la barbat la barbat

A face un cadou unui barbat nu este o sarcina usoara, in special daca vine din partea unui alt barbat. Ca in fiecare an, trebuia sa ma confrunt cu aceasta dilema, deoarece se apropia ziua prietenului meu cel mai bun si eu inca nu ma hotarasem ce sa ii cumpar. Nu puteam sa ma prezint cu un buchet de flori si ciocolata, deoarece nu se cade si ar fi fost dubios. Nici nu puteam sa ii fac un cadou prea scump pentru ca nu dispuneam de sume foarte mari.
Dar, stiam, cu siguranta, ca ii trebuia un portofel barbati, deoarece, cel pe care il detinea era plin de gauri.
Am accesat site-ul Adona.ro ca sa caut portofele piele barbati. Trebuia sa gasesc unul care sa fie pe gustul lui, dar si in limita bugetului meu.
Site-ul Adona.ro detine o gama mare de portofele barbati, de inalta calitate, iar, din cate am vazut, in aceasta categorie se comercializeaza si brand-ul Pierre Cardin. Aceste protofele sunt foarte bine realizate, doar din piele de inalta calitate, pentru a obtine produse de top. Accesoriile Pierre Cardin sunt foarte apreciate in lumea modei pentru design-ul avangardist si modern, cu un puternic “touch” masculin.
Desi pe site erau numeroase portofele barbati, am ales modelul Pierre Cardin GPB326, din piele naturala, negru cu rosu. Portofelul a ajuns foarte repede prin curier si am tinut sa il desfac inainte de a-l oferi cadou. Portofelul este foarte bine realizat. Pielea este de cea mai inalta calitate, iar cusaturile sunt rezistente. Spatiul portofelului este mai mult decat suficient pentru a stoca carduri si bancnote.
Cand a sosit ziua cea mare, am decis ca ii voi inmana direct cadoul amicului meu, deoarece este un gest mai barbatesc, mai ales ca portofelul venise gata impachetat in cutia originala si arata foarte elegant. A fost foarte multumit de cadou, deoarece isi dorea, de mult timp, un portofel Pierre Cardin.
Adona.ro este magazinul ideal pentru cei ce se decid sa faca un cadou de calitate unui prieten bun sau persoanei iubite. Accesoriile de pe acest site, ii vor surprinde, cu siguranta, pe oamenii dragi noua.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.