Casa mamei

 

 

Era duminica. Trecuse ceva timp si eu nu mai ajunsesem de ceva timp la mama. Imi era tare dorde ea, de casa parinteasca, de padurea care era la marginea satului, de delurile inverzite. I-am dat un telefon, ca de obicei. M-a intrebat cand vin pe acasa. “In curand”, i-am spus eu. Am mai vorbit de una, de alta si apoi am inchis. Deja aveam programat un concediu si am hotarat ca toata acea sptamana sa o petrec la mama. Stiam ca era si ziua ei. Ma gandeam ca trebuie sa-i cumpar un micut cadou special, pentru o persoana asa speciala. Nu aveam insa, nicio idee. Am zis sa merg in oras sa gasesc ceva, o mica bijuterie pe care sa o poarte cu placere. Insa nu am gasit nimic adecvat. Am plecat spre casa nemultumita si i-am telefonat colegei mele de birou. I-am povestit ca nu am gasit nimic pentru mama.

“De ce nu intri pe internet, unde poti gasi o multime de cadouri pentru femei, pentru toate varstele.” a pus ea. Nu ma gandisem la aceasta posibilitate. Am accesat site-ul cuidei cadori femei de la bespecial.ro si am ramas placut surprinsa. Aveau modele de bijuterii foarte frumoase si de foarte buna calitate. Alegerea era si mai grea pentru ca mama nu purta orice.

Pana la urma, m-am hotarat la o pereche de cercei din argint 925 oxidat, creole cu aspect vintage. Un model foarte frumos. Am facut comanda. Coletul a venit peste doua zile, iar pentru transport nu am platit nimic. In sfarsit, am deschis coletul. Erau o minunatie de cercei ambalati intr-o cutiuta sic. Acum ca totul era pus la punct, am plecat la gara. Trenul a pornit, alergand iute printe dealurile trezite la viata. Dupa doua ore de mers, am ajuns in micuta gara, incarcata cu ghivece de flori.

Mama ma astepta la poarta. Aleea pana la casuta mamei era plina de flori de primavara. Trandafirii incepusera sa imboboceasca si ei. Doua randunele inca isi reparau cuibul de sub streasina. Am intrat in casa si i-am inmanat cutiuta cu micutul meu cadou. Mama a deschis cadoul si mi-a multumit.

Pe bespecial.ro gasesti cadouri femei, foarte frumoase, de calitate si la preturi acceptabile. Deci, recomand bespecial.ro!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.