Implantul dentar, elixirul tineretii

Urmaresc multe dintre interviurile vedetelor trecute de 40 de ani, fiindca si eu am trecut de aceasta varsta. Multe arata cu 10 ani mai tinere si inteleg ca isi fac operatii estetice. Eu nu simt inca nevoia unor imbunatatiri de acest gen, dar doresc sa stiu opinia vedetelor.

Asa am aflat un adevar incontestabil al vietii: imbatranim toti, unii mai repede, altii mai usor. Procesul de imbatranire este hotarat si genetic, dar in mare masura depinde si de noi. Conteaza mult cat permitem sa imbatranim.

Se spune ca aspectul dintilor si al mainilor spun fara eroare varsta unei femei sau a unui barbat.

Dupa ce am auzit aceste idei, am inceput sa analizez oamenii depe strada si cei de la serviciu si ceea ce se spune despre ei.

Dezaprobarea fata de cei care nu au dinti sau au dinti patati, cariati si plini de tartru, m-au determinat sa imi fac implant dentar

Vedetele autohtone ajunse la o varsta venerabila isi pun implanturi pentru toata gura la clinica de stomatologie Cris-smile.ro.

Implantul este elixirul tineretii, in timp ce proteza reprezinta ultima solutie, solutia care imbatraneste si constientizeaza faptul ca dintii pierduti definitiv nu mai pot fi inlocuiti imitandu-se naturalul.

Proteza este proteza. Dintii se misca toti odata, iar copiii se sperie de bunicii lor cand aparprima data cu ea. Noaptea, cei din casa se uita cu repulsie la imaginea dintilor din borcan.

In timpul orelor de somn, gura se strange ca o punga, muschii obrajilor se slabesc, in timp ce  barbia se intoarce dizgratios.

Acum inteleg de ce in sala de asteptare la Cris-smile am vazut multi actori, prezentatori TV si cantareti. Oamenii stiu ca dintii nu se pastreaza intacti o vesnicie, de aceea cand vad dantura perfecta, individuala, fara pete, carii sau fisuri ii dau posesorului cu zeci de ani mai putin.

Nici nu se distinge ca o mana de profesionist a actionat acolo, fiindca dantura de clinica pare sosia celei naturale.

Si pentru mine dintii reprezinta elixirul tineretii si nu doresc sa stau ca mainile incrucisate in  fata batranetii, de aceea voi recurge la implant dentar de fiecare data cand voi pierde un dinte cu trecerea anilor.

Eu trebuie sa am neaparat implant pentru toata gura fiindca suport greu batranetea si corpurile straine in gura!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.