George Sandu – servicii complete foto video

Fotografiile au ajuns ceva foarte obisnuit in ziua de azi, dar fotografiile profesionale sunt un ‘’must have’’, mai ales cand vine vorba de evenimente importante precum nunti, botezuri sau aniversari. Oricine isi doreste un pachet foto video nunta complet, va apela cu incredere la serviciile unui fotograf de nunta, in vederea realizarii celor mai reusite albume foto nunta. Un fotograf care ofera servicii foto video complete este si George Sandu.

Pe George il stiu prin prisma meseriei sale, atunci cand am avut nevoie de serviciile unui fotograf profesionist pentru nunta fratelui meu. L-am descoperit intamplator, cand am dat peste site-ul lui oficial. Aici am descoperit si cum lucreaza el, datorita portofoliului bogat care este disponibil catre public. Am ramas placut surprins de fotografii, mi-a placut claritatea lor si faptul ca sunt foarte expresive.

In plus, sedintele foto realizate de acesta au fost foarte placute si toti participantii s-au distrat, iar albumul foto de la final a fost extraordinar. In momentul acela m-am simtit foarte mandru de alegerea pe care am facut-o. De aceea il recomand pe George Sandu ori de cate ori am ocazia – ii laud munca, serviciile si pasiunea cu care lucreaza si modul in care comunica si colaboreaza cu toti clientii sai, pentru un shooting foto cat mai reusit.

Daca ai un eveniment important in viata ta, care se apropie cu pasi repezi, atunci ia in calcul si serviciile unui fotograf profesionist – cu ajutorul acestuia poti capta amintirile pentru o viata intreaga, prin prisma fotografiilor. In acest fel, o sa va fie drag sa rasfoiti albumul foto realizat la un eveniment anume. Daca aveti si petreceri tematice, sedintele foto vor fi si mai distractive, deoarece puteti jongla cu costumatii, cu decoruri sau peisaje diferite.

Daca nu aveti petreceri tematice sau idei despre cum vreti sa decurga sedinta foto, aveti incredere in viziunea lui George Sandu – experienta acumulata de acesta nu a fost in zadar. Acesta stie cum sa jongleze cu lumina naturala, stie cum sa surprinda cele mai frumoase unghiuri si sa surprinda expresivitatea chipului uman (si acestea sunt doar cateva din exemplele care il recomanda pe George).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.