Informatii utile celor cu spirit intreprinzator

Ai spirit intreprinzator, dar nu stii deunde sa incepi si te sperie birocratia! Daca ii intrebi pe cei care detin deja firme ce acte iti trebuie si unde trebuie sa  depui actele, nu-ti spun sau te incurca si mai mult.

Stii de ce? Fiindca se tem de concurenta! Sa apelezi la un avocat? Te sperie gandul, fiindca tarifele lor sunt proverbiale.

Te informez acum ca exista o firma care te ajuta sa infiintezi SRL-D cu costuri minime si zero eforturi din partea ta! Este suficient sa faci planul de afaceri si sa le faci o vizita la sediu, unde le poti solicita:

-servicii de consultanta

-informatii complete sa stii ce alegi PFA sau SRL

-demararea actiunii de infiintare a firmei tale, dupa ce ai semnat contractul de prestari servicii cu specialistii acestei firme.

Un SRL nu te costa deloc mult, in plus te poti asocia cu prieteni, cu oamenii cu care ai interese comune, sa iti vina mai usor la impartirea cheltuielilor si la organizare. De pilda am vazut intreprinzatori care cauta asociati care au deja un sediu central, sa nu mai inchirieze si sa se duca banii pe imobil. Altii in cazul in care intenstioneaza sa deschida o patiserie, cauta asociati cu echipamente sau care au cursuri in domeniu.

Cam asa se pun la punct afacerile si la Fabrica-de-Firme.ro trebuie sa apelezi pentru infiintari firmecu costuri minime. Din moment ce ti se inmaneaza actele firmei, sa stii ca mai tarziu, tot lor te poti adresa pentru mutarea sediului social al firmei in judet sau dintr-un judet in altul, schimbarea denumirii societatii, cresterea capitalului social, inchiderea unor puncte de lucru, gazduire sediu social sau modificarea obiectului principal de activitate.

Poti constitui un SRL singur, dar ai dreptul sa ai pana la 50 de asociati sau administratori. In cazul in care ai trei asociati seriosi, sa stii ca nu te costa mai mult de 1000 de lei infiintarea societatii!

Nu lasa pe nimeni sa te infricoseze, daca ai spirit intreprinzator, fiindca pierzi! Nu trebuie sa stai pe la usi cu dosarele in brate, fiindca consultantii de la Fabrica-de-Firme.ro au colaboratori la Registrul de Comert si experienta indelungata! Au infiintat mii de firme de succes pana acum.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.