Un hairstylist pasionat va pune la dispozitie extensii din par natural

Cu o experienta vasta in domeniu si o cunoastere aprofundata Zen este cel care a cucerit lumea cu aceste extensii din par natural de pe extensiizen.ro El  se ambitioneaza sa vina pe piata cu cele mai bune produse pentru ca este un perfectionist si vrea sa ramana asa. Totul a inceput cu cativa ani din urma din pasiunea de a veni in sprijinul tuturor doamnelor si domnisoarelor care i-au atras atentia prin nevoile lor acute in materie de infrumusetare.

Tendintele noi in hair-styling sunt principalele lui preocupari astfel ca aceste extensii din par natural iti ofera posibilitatea sa ai un „look” perfect, care sa iti inspira siguranta si incredere. Asa cum si tunsorile se adapteaza dupa fizionomia fiecarui client, la fel se procedeaza si cu extensiile, insa acestea se stabilesc in functie de textura si rezistenta parului.

Daca indraznesti sa arati putin altfel si vrei sa schimbi tunsoarea dar si culoarea parului atuncii extensiile reprezinta cea mai potrivita alegere. Iar daca ai o reala pasiunea pentru coafura si vreti sa o schimbi mereu inseamna ca o poti adapta usor in functie de evenimentele la care participi.

Zen, este un stilist consacrat de mare valoare care a simtit chemarea inca din primul moment al carierei sale in domeniul frumusetii, iar satisfactiile au fost pe masura. Acum este un om implinit profesional si dornic sa isi depaseasca limitele, de aceea isi pune mereu serviciile la indemana tuturor si vrea sa ajute orice femeie sa isi recapete increderea in sine, pentru ca aceasta are stransa legatura cu modul in care este coafat parul si felul in care arata.

Cu pasi mici dar siguri intotdeauna este usor sa ajungi acolo unde iti doresti, trebuie doar sa vrei o schimbare de look iar de restul se ocupa stilistii de la salon. Fii optimista in ceea ce privesc rezultatele obtinute pentru ca vei fi cu siguranta surprinsa de aspectul final.

Iar daca sunteti de parere ca unee dintre elementele care dau sens vietii sunt culoarea si coafura, cu siguranta acestea emana energie poitiva in jur si o doza marita de optimism.

Este clar ca o coafura impresionanta pune in valoare personalitatea fiecarei cliente si totodata, este responsabila cu starea de bine si confort care se tese in jurul ei. In special, atunci cand trebuie sa participati la un eveniment important si nu va puteti aranja parul asa cum doriti, este ideal sa apelati la ajutorul extensiilor clip on pe care le gasiti aici: https://extensiizen.ro/categorie-produs/extensii-clip-on/ acestea va ajuta sa va schimbati lookul cat mai repede. De asemenea, acestea au avantajul de a fi schimbate oricand doriti cu alte modele si alte culori pentru ca sunt extensiile care se dau jos usor si se aplica cu cea mai mare usurinta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.