OnixStudio – un studio de videochat in Targu Mures

Videochatul este un serviciu web care permite utilizatorilor de internet să comunice între ei și în regim video (+ audio) pe lângă modul de conversație text. ” (via Wikipedia)

Tot mai des observ postări care judecă femeile care aleg să practice meseria de model videochat și sincer nu mă pot opri din a întreba: ”Oare știm noi ce înseamnă această meserie?”. De foarte multe această întrebare primește răspunsuri precum: prostituție, păcat, destrăbălare și alte sinonime de acest gen.

Nu știu ce mă stresează mai mult, faptul că vorbim despre o meserie fără a ști ce presupune ea sau că nu ne stresăm nici măcar să căutam o definiție în dicționar. În articolul de astăzi aș vrea să mă adresez celor care vor să facă o carieră în acest domeniu sau care pur și simplu au nevoie de mai mulți bani acum. Mai exact vreau să vă prezint un studio de videochat in Targu Mures care mi-a creat o impresie foarte bună.

Ce trebuie să faci dacă vrei să lucrezi ca model videochat?

În primul rând trebuie să fi o persoană deschisă spre nou. Această meserie este în momentul de față foarte blamată și tocmai de aceea trebuie să alegi cu grijă persoanele care vor ști unde lucrezi. Nu trebuie să înțelegi că a lucra într-un astfel de studio este ceva rău, dar din păcate lumea încă nu este pregătită să accepte că poți câștiga bani astfel.

Mai apoi trebuie să știi limba engleză, persoanele cu care vei intra în contact nu sunt din țară deci în foarte puține cazuri vei putea vorbi în românia. De asemenea trebuie să ai cunoștințe din mai multe domenii pentru a găsi mereu un nou subiect de discuție.

Pentru a putea lucra în acest domeniu trebuie să găsești un studio videochat care să te ajute să înveți mai multe. Știu că pe net găsești diverse postări despre cum poți face asta direct de acasă, dar eu totuși nu cred că vei avea acasă aparatură performantă, conexiune bună, un decor perfect și multe altele.

Trebuie să menționez că eu vă recomand să apelați la un studio precum OnixStudio.ro. De ce spun asta? Pentru că ei vă vor oferi contract de muncă ceea ce înseamnă că veți lucra legal și nu veți avea mai apoi probleme. Dacă tot am menționat asta trebuie să mai spun și că trebuie să aveți minim 18 ani pentru a putea lucra în acest domeniu.

De ce să alegeți OnixStudio?

OnixStudio îți va oferi șansa de a alege să lucrezi într-un ambient foarte plăcut, de a îți organiza timpul în așa fel în cât să ai numai beneficii. Dacă te uiți pe site-ul lor vei vedea că sunt deja afișate turele și tu trebuie doar să alegi varianta care se potrivește cel mai bine cu timpul tău liber.

Un alt motiv ar fi faptul că poți să primești salariul săptămânal deci asta înseamnă că nu vei mai duce lipsă de bani. În plus în prima săptămână de lucru vei primi bani zilnic pentru a te putea convinge că totul este ok și ai făcut cea mai bună alegere.

De asemenea OnixStudio îți oferă posibilitatea de a primi numeroase prime și bonusuri, deci veniturile tale vor crește și mai mult. Desigur totul depinde în principal de tine și de modul în care alegi să te dedici acestei meserii.

Ce părere ai?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.