Cea mai buna solutie pentru afacerea ta in transporturi!

O afacere in domeniul transporturilor poate reprezenta o solutie perfecta pentru cei care doresc sa isi deschida o afacere, fiind vorba despre o industrie profitabila care nu o sa moara niciodata.

Pe cat poate fi de profitabila o astfel de afacere, pe atat poate fi de costisitoare, in special la inceput deoarece nu este tocmai usor din punct de vedere financiar sa achizitionezi camioane.

Este foarte probabil ca pentru un mic intreprinzator sa existe probleme din acest punct de vedere, iar daca achizitionarea unor camioane noi nu este posibila, poate ca ar fi cazul sa iti pui problema achizitionarii unor masini second hand.

Un camion second hand poate fi cumparat din aceleasi motive pentru care pot fi cumparate si cele noi, deoarece este vorba despre masini care sunt proiectate sa reziste un numar impresionabil de kilometri. Un camion care are cateva sute de mii de kilometrii poate rula impecabil daca a fost intretinut corespunzator.

Achizitionarea camioanelor pentru flota unei firme de transporturi, in special second hand, nu este deloc o gluma si trebuie tratata ca atare deoarece acestea reprezinta motorul companiei.

Fie ca este vorba de un camion in toata regula sau de un simplu cap tractor, dar second hand, trebuie sa acordati o mare atentie in momentul in care le cumparati si sa alegeti dealeri autorizati deoarece nu este vorba de o investitie intr-un autoturism normal, costurile fiind mult mai ridicate.

Camioane.Scania.ro poate sa va ofere cele mai bune servicii din acest punct de vedere, camioane second hand in stare foarte buna de functionare si la preturi foarte avantajoase, perfecte pentru cei mici aflati la inceput de drum.

Un foarte mare avantaj in cazul in care bugetul va ingreuneaza intregirea flotei, este dat de faptul ca puteti opta pentru leasing camioane. In acest fel, efortul financiar nu va fi atat de mare si va veti putea concentra pe alte necesitati ale firme, ori revizii la camioane si asa mai departe.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.