Alege scaune de birou noi pentru firma ta!

Cat de importante sunt scaunele pentru un viitor angajat sau colaborator? Eu consider ca sunt foarte importante. Atunci cand mergem intr-o firma pentru prima data minutele petrecute acolo sunt foarte importante. Daca ne simtim incomod cel mai probabil nu vom mai intra acolo a doua oara. Tocmai de aceea daca avem o firma si ne dorim clienti noi ar trebui sa ne asiguram ca avem si scaune de birou.

In zilele noastre nu mai este atat de complicat sa achizitionezi scaune de birou. Din contra poti face toate acestea direct online. Intri pe site, alegi modelul sau modelele dorite si mai apoi plasezi comanda. Scaunele vor ajunge direct la birou, iar in 10 minute le vei avea instalate.

Cum alegi ce scaune de birou vei achizitiona?

Pentru angajati

Deoarece ei vor petrece mai mult timp pe scaun eu iti recomand sa achizitionezi scaune din categorie de scaune directorial. Acestea sunt create pentru a oferi o pozitie buna si pentru a nu incomoda angajatul. In plus exista atat de multe modele in cat sigur vei gasi cel putin unul care sa se potriveasca cu bugetul tau.

De asemenea poti alege modele diferite in functie de departamentul in care lucreaza acel angajat. In felul acesta va exista o ierarhie clara si in plus nu va aparea problema „al cui scaun este acesta?”.

Pentru vizitatori/clienti/potentiali clienti

Aceste scaune de birou eu le-as alege in functie de timpul pe care clientii se presupune ca il petrec in birou. Mai exact daca vorbim de un timp mai scurt poti opta pentru scaunele clasice, daca insa stau chiar si 2~3 ore atunci eu as opta pentru scaune din piele.

Scaunul poate face uneori diferenta dintre o afacere incheiata cu succes si un mic esec. Desigur de multe ori chiar si un scaun de calitate nu iti poate aduce un castig, dar asta este o alta problema. In plus trebuie sa recunoastem ca achizitionarea unor scaune noi nu presupune o investitie foarte mare si poate fi amortizata intr-un timp foarte scurt.

Acestea sunt doar doua exemple nu uitati ca aceste scaune se pot folosi si atunci cand are loc adunarea generala a asociatilor sau cand apare un control. Tocmai de aceea eu va recomand sa aveti cel putin 3-4 scaune de rezerva pentru evenimente neprogramate.

De unde putem achizitiona scaune de birou?

Spuneam mai sus ca acum scaunele de birou pot fi achizitionate direct online. Tocmai de aceea vreau sa va arat un site care ofera numeroase modele se astfel de scaune. Numele lui este INEGAL si sincera sa fiu la el am vazut cea mai mare gama de scaune de birou de pana acum.

Ele sunt aranjate pe site astfel incat inca de la prima cautare sa poti observa cel putin un model din fiecare. Mai apoi poti cauta fie folosind lupa, fie cautand pe fiecare pagina in parte. Eu prefer a doua varianta deoarece asa pot vedea toate modelele si apoi sa aleg ce imi place.

Partea cea mai draguta este ca acum cei de la INEGAL ne pun la dispozitie super reduceri, ceea ce inseamna ca putem achizitiona mai multe scaune. Daca vreti sa le vedeti intrati acum pe site-ul lor, sunt sigur ca modelele va vor atrage atentia.

Ce scaune va plac?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.