Bose Home Speaker 500

Despre acest sistem audio pot spune ca este ceea ce au asteptat multi – puternica, dar simpla, boxa BOSE umple orice incapere cu sunet stereo amplu. Nu a durat mult pana cand producatorul BOSE a reusit sa lanseze un sistem audio smart, menit sa imbunatateasca experintele utilizatorilor cu device-urile audio.

Bose Home Speaker 500 nu este altceva decat o boxa smart, la care te poti conecta de pe orice smartphone  – fie prin Bluetooth, fie prin WiFi. Intrece cu succes orice asteptari, ideala pentru un streaming audio la indemana ta.

Bose Home Speaker 500

A fost lansat spre finele anului trecut si vine cu o lista atragatoare de avantaje pentru utilizatori. Pentru ca cei mai multi folosesc Spotify, unde au deja playlist-uri preferate, boxa Bose a fost conceputa pentru a prezenta contabilitate cu aplicatia. Iti permite sa redai melodiile favorite, fara a mai fi nevoie sa navighezi pe telefon.

  • Butoane si accesibilitate

Dispui de statii internet radio, dar si de alte functionalitati, iar butoanele dispuse in partea superioara a sistemului audio ai butoanele pentru Play, Skip si Pauza, precum si cele care iti permit sa stabilesti 6 presetari pentru playlist-uri. Pot fi gestionate si din aplicatia speciala – Bose Music.

  • 8 microfoane

Este dotata cu 8 microfoane care iti pot prelua vocea atat daca esti langa boxa, cat si data esti la departare (valabil si cand e liniste, si cand asculti muzica).

  • Mod de prezentare

Sistemul este imbracat intr-o carcasa de aluminiu de 20 cm inaltime, 11 cm adancime si 17 cm latime. Este dotat cu 2 difuzoare speciale. Asigura reflectarea unui sunet stereo datorita directiilor opuse in care sunt indreptate una fata de cealalta. Daca iti doresti mai mult de atat, poti avea in vedere alte dispozitive audio de la acelasi producator. Poti comanda boxe BOSE de pe Sono.ro, pentru o sincronizare optima cu modelul   Home Speaker 500.

Modelul lansat de BOSE este dotat cu un ecran color destul de generos, care va afisa numele melodiei pe care o asculti, a artistului, respectiv cover-ul sau. Regasesti produsul Home Speaker 500 atat pe site-ul BOSE, cat si la distribuitori precum Sono.ro.

Aplicatia BOSE Music

Ai in vedere instalarea ei pentru a cauta mai usor si rapid muzica favoriza. Tot cu ajutorul aplicatiei poti reda playlist-urile preferate, dar beneficiezi si de alte servicii muzicale. Bose Music este o solutie la indemana pentru a controla boxa BOSE, de a reda muzica dorita simplu si fara efort. Iti poti personaliza continutul si experienta proprie, chiar daca e vorba despre utilizatori multipli ai boxei.

Gasesti produsul in varianta silver sau black pe site-ul mentionat, Sono.ro fiind un magazin online specializat in sisteme audio profesionale. Portofoliul sau cuprinde solutii pentru spatiile rezidentiale, restaurante, dar si solutii auto (video, audio, AV ambarcatiuni sau accesorii diverse).  Comanda boxa BOSE Home Speaker 500 si bucura-te de experiente audio placute, la intensitatea dorita!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.