Investitii sigure pentru firmele online

Traind in era moderna, totul are o tendinta sa se mute in mediul virtual: de la magazine de haine, minimarket-uri, la firme care ofera servicii online in timp real. Insa, acum ca ne-am mutat toti pe platforma virtuala, nu am scapat de competitie. Daca inainte trebuia sa punem anunturi in ziar si bannere stradale, acum totul se rezuma la cate campanii online poti face. Din fericire exista si firme online care se ocupa cu acest lucru. Adsem este o astfel de agentie promovare online care ofera servicii de calitate clientilor sai care vor sa isi promoveze business-ul.

Adsem ofera o multime de campanii de promovare precum servici de promovare facebook, dar si camapnii SEO in toata regula. 

Ce servicii SEO ofera? 

SEO poate fi de doua tipuri:

 -Optimizarea interna (on-site optimization) – masurile de promovare sunt aplicate nemijlocit site-ului in cauza si depind, dar mai ales pot fi influentate numai de catre echipa de SEO. Drept exemple pot servi: scrierea cu atentie a titlurilor si descrierilor, eliminarea erorilor, imbunatatirea vitezei de incarcare, prelucrarea imaginilor, optimizarea structurii de adrese URL si de legaturi interne, folosirea cu moderatie a reclamelor etc. in ansamblu – ameliorarea experientei vizitatorilor.

-Optimizarea externa (off-site optimization) – in care promovarea nu tine in mod direct de echipa SEO, ci mai curand de  vointa colectiva a Internetului. Aceasta inseamna ca pornind de la o realitate obiectiva cu privire la calitatea unui site web – motoarele de cautare incearca mereu sa gaseasca semnale masurabile vizavi de relevanta si importanta paginii web in raport cu expresia de cautare analizata. Aceste semnale se refera la indicatorii de calitate, performanta si popularitate, iar drept exemple pot servi: numarul si calitatea legaturilor catre pagina analizata, numarul de interactiuni sociale, contextul in care apar mentiunile, credibilitatea si autoritatea surselor, volumul global si local de cautari pentru cuvintele cheie respective etc. 

Adsem are preturi foarte avantajaose, iar servicile lor sunt cea mai buna investitie pentru orice firma!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.