Ferestrele de la mansarda – alege calitate si functionalitate din gama propusa la Deposib

Fereastra de la mansarda este la fel de importanta ca toti pasii de constructie. Aceasta trebuie sa asigure lumina naturala, sa izoleze fonic si termic, sa aiba o deschidere/inchidere facila, sa asigure ventilatia si de ce nu sa ofere si sansa de a te bucura de o priveliste deosebita.

In primul rand, pentru minim de confort, fereastra trebuie sa nu fie mai mica de 10% fata de incapere. Amplasarea ei depinde de specificul camerei, insa pentru o mansarda cu tavan inclinat, sunt indicate mai degraba ferestre cu articulare mediana sau superioara. Sunt deci multiple aspecte de urmarit, atunci cand vor fi alese aceste ferestre. O recomandare este gama de ferestre pentru mansarda de la Deposib. Modele de la mari branduri precum Velux sau Fakro se regasesc aici. Iata si de ce sunt acestea net superioare:

Au functii speciale – un avantaj de necontestat al unor modele de ferestre de mansarda de la Deposib.ro se refera la clapeta de ventilare ce o au integrata. Aceasta asigura aerisirea corecta a unei incaperi, fara sa fie nevoie sa fie fereastra in sine dechisa. Pentru zile ploioase spre exemplu clapeta de ventilare va asigura aer proaspat fara grija ploii ce patrunde in interior.

Se integreaza in orice tip de decor – desigur ca trebuie acordata o atentie speciala esteticului, intrucat fereastra trebuie sa se potriveasca ca stil. Din optiunile de top regasite la Deposib, anume ferestre Velux, Fakro, Dakea, se poate observa ca acestea se adapteaza perfect unor arhitecturi moderne, dar si uneia clasice.

Sunt calitate premium – investitia in ferestre de mansarda este necesara pentru ca spatiul sa fie locuibil. Asta nu inseamna ca trebuie pus confortul pe loc secund. Fakro sau Velux sunt printre producatorii de top pe nisa de tamplarie PVC pentru mansarda. Asadar, au durata lunga de viata, sunt rezistente la intemperii si au 10 ani de garantie oferite de comerciant.

Sunt versatile – nu doar ca pot fi comandate pe diferite dimensiuni, se intretin usor si pot avea bara de operare in sus, maner in jos, dupa bunul plac. De asemenea, rama acestora poate fi clasic alb sau inchis la culoare, wenge. Finisajul acestora este unitar, dintr-o bucata. Sunt rezistente la praf si umiditate.

In plus, la oferta Deposib privind aceste achizitii rama de etansare este inclusa in pret, iar in unele cazuri si o garnitura suplimentara impotriva curentului. Prin urmare, o astfel de dotare a mansardei inseamna pe termen lung costuri mai mici de intretinere – la caldura, pentru ca termoizolatia pe care aceste ferestre o asigura diminueaza sau anuleaza total pierderile de caldura, la energie pentru ca lumina naturala patrunde in interior.  

Asadar cu functie estetica si mai ales practica, fereastra de la mansarda trebuie sa indeplineasca un rol multiplu. De aceasta alegere si implicit de montajul corect depinde climatul sanatos, optim al spatiului de locuit la mansarda. Pentru alegeri de calitate, Deposib pune la dispozitie gama sa vasta de ferestre, de la mari branduri, calitate absoluta. Acestea se pot comanda si online.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.