Tresa clip on din par natural de la Belher – cum sa oferi volum si lungime parului tau dintr-o singura miscare?

Despre extensiile de par se pot spune multe. Este de la sine inteles ca au rolul de a oferi lungimea dorita a parului. In general, extensiile care prezinta un sistem de prindere clip-on sunt preferate datorita usurintei de prindere. In principiu, acestea pot fi montate si acasa, conform indicatiilor din tutorialele de specialitate.

Extensiile de par clip on sunt de mai multe tipuri. O prima caracteristica este cea a firului de par. Acestea pot fi concepute din par natural sau din fire sintetice. Mai mult decat atat, in functie de numarul clipsurilor, extensiile de par se pot monta in detaliu, fiind vorba despre 12 piese sau mai eficient cu 5 clipsuri asa cum sunt tresele din par natural din gama de lux premium de la Belher.

Belher

In cele ce urmeaza va fi vorba despre extensiile de par clip-on, mai cu seama despre tresa din par natural cu prindere clip-on si cu ce avantaje vine la pachet conform hair-stilistilor Belher.

De ce tresele din par natural? Ce recomanda expertii in hair styling?

Indiferent ca sunt de tipul treselor sau nu, extensiile de par naturale se afla in topul cautarilor. Acest renume are la baza faptul ca firul natural poate fi coafat si spalat dupa propriile preferinte. Pentru a mari aderenta, tresele de par natural prezentate in portofoliul Belher sunt prevazute cu o banda de silicon atasate de clipsuri, ce nu afecteaza scalpul.

Ca o mentiune, tresele sunt confectionate din par Remy indian 100% natural. Modelele de trese clip-on din par natural fac parte din gama deluxe, dimensiunea acestora fiind de 55 cm. In aceeasi ordine de idei, acestea confera un aspect cu dublu volum.

Cum sa alegi tresele din par natural cu prindere clip-on?

In primul rand, se recomanda ca extensiile sa fie cat mai apropiate ca nuanta de parul natural. Este indicat sa alegi parul Remy indian deoarece firele sunt orientate manual in aceeasi directie. Acest aspect nu permite incurcarea sau incalcirea parului.

Variantele de pe Belher.ro sunt drepte, astfel isi pastreaza grosimea pe toata lungimea tresei. Astfel se pastreaza aspectul unui par sanatos, eliminand efectul inestetic de par filat, subtiat. O astfel de tresa clip-on nu are nevoie de retusari, parul fiind foarte fin la atingere. Bineinteles ca ulterior poti sa il coafezi asa cum iti place. Onduleurile sunt de efect, iar caldura aparatelor de coafat nu influenteaza calitatea tresei. In plus, unele modele sunt gata nuantate.

Calitatea treselor par natural din gama de lux premium de la Belher este atestata de un certificat alaturat produsului. Cu o ingrijire corespunzatoare vei obtine un aspect de par matasos pentru o lunga perioada de timp. Mai mult decat atat, nu uita ca parul Remy indian permite nuantarea, vopsirea si coafarea.

Tresele de par clip-on sau cum mai sunt denumite one-piece prezinta avantajul unui montaj facil, chiar la tine acasa. Mai mult decat atat, conceptul de prindere nu afecteaza scalpul si firul de par. Specialistii in hair-styling de la Belher au prezentate numeroase tutoriale ce vizeaza montarea treselor de par care fac parte din aceasta categorie. Saloanele fizice sunt amplasate in doua locatii cunoscute ale Bucurestiului si anume: Bd. Pache Protopopescu, nr.6 si in Baneasa Shopping City. In plus, poti stabili o programare la numerele de telefon: 0722466444 sau 0753094018.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.