Cu Fabrica-de-firme.ro vei fi adeptul concurentei loiale mereu

Ce ii foloseste unui sportiv sa castige medalia de aur, stiind ca a trisat?

Sigur ne intereseaza castigurile materiale, fiindca ele ne asigura accesul la resurse, dar cand nu am concurat corect, sentimentul de vinovatie ne alunga bucuria. La fel este si in afaceri. Onestitatea echivaleaza cu sportivitatea, de aceea s-a inventat inregistrare marca OSIM.

Marca este semnul egalitatii intre o marfa de calitate si producatorul ei, de aceea trebuie sa fie protejata, iar specialistii de la Fabrica-de-firme.ro ajuta pe oricine isi apara roadele muncii sa intreprinda acest demers. Din moment ce o marca a fost inregistrata la OSIM, proprietarul ei nu mai are nicio grija timp de 10 ani.

Pe site-ul oficial al firmei prezentate mai sus, cei care doresc sa se lanseze in afaceri sunt conduse sa inteleaga ce li se potriveste mai bine: SRL sau PFA.

Citind materialele de pe site-ul oficial, cel mai neinitiat om in afaceri va putea sa faca diferenta intre SRL si PFA si va sti exact ce se preteaza cel mai bine domeniului ales. Pentru descrierea completa a celor doua concept va stau la dispozitie specialistii firmei, care detin toate cunostintele necesare sa va ofere urmatoarele servicii:

1. idei de afaceri de actualitate si de viitor. Am gasit in lista domenii care nu se vor demoda niciodata, cum sunt: turismul, It, designul, mentenanta site-uri, publicitate.

2.infiintare firma in mai putin de o saptamana. Nu trebuie sa alerge cineva, sa fie plecat de acasa de dimineata pana seara si sa stea fara sa manance, asteptandu-si randul pe la ghisee, fiindca ei cunosc legislatia si colaboreaza cu salariatii de la Registrul Comertului de zeci de ani, de aceea in mai putin de o saptamana rezolva problemele. Cel mai greu este sa muti sediul social dintr-un judet in altul, fiindca dureaza mai mult.

3. consultanta juridica, manageriala si contabila. Nici nu iti imaginezi cat de bine iti prinde sa te invete cineva cum sa conduci eficient si sa implementezi cultura calitatii in firma ta! Ei sunt dispusi sa iti gaseasca si un sediu social potrivit si sa se ocupe direct de administrarea acestuia, desi este dificil.

Buni cunoscatori ai legislatiei actuale, specialistii de la firma prezentata mai sus te indruma sa faci bani legal si sa te bucuri de roadele muncii tale in deplina securitate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.