Peruci de pe NEER.RO

Astăzi era o zi specială. Urma să mă întâlnesc cu una dintre prietenele vechi și foarte bune. Alina se mutase de ceva vreme în altă țară și nu ne mai văzusem de un timp ce părea a fi o eternitate. Așa că voiam să o impresionez, voiam să mă aranjez și să o dau pe spate.

Când m-a văzut a rămas total surprinsă. Ne cunoșteam de foarte mulți ani așa că Alina știa că am o problemă cu părul. Îmi cade foarte des, e foarte subțire și se murdărește și mai repede. Așa că a rămas plăcut surprinsă când m-a văzut cu el atăt de lung, atât de sănătos și mai ales vopsit. Înainte dacă îmi vopseam părul ajungea și mai rău decât era.

peruca din par sintetic pentru femei

M-a întrebat surprinsă cum de am reușit să îmi îngrijesc părul atât de bine, cum de e așa sănătos acum. Am râs la întrebarea ei și i-am spus adevărul. Că de fapt nu este părul meu natural, ci o perucă. Preț de câteva secunde nu a spus nimic. Mi-am dat seama că se gândește la ceva. Apoi m-a întrebat entuziasmată de unde își poate cumpăra și ea una. Am râs și i-am scris pe o hârtiuță „NEER webshop online”. Mi-a mulțumit și am plecat spre locul în care trebuia să luăm masa.

Ajunse acolo, ne-am așezat la o masă, iar ea a început să se uite entuziasmată la produse pe site-ul respectiv. Dintr-o dată mă întreabă unde poate găsi Peruca lunga,Peruca Scurta. Îi arăt și îmi mulțumește cu entuziasmul unui copil care abia ce a primit o jucărie nouă. Nu știam că și Alina e atât de interesată de peruci. Mă bucur că am reușit să fac o prietenă fericită.

Vă recomand și vouă să vizitați site-ul celor de le neer.ro. Vă promit că nu o să rămâneți dezamăgiți.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.