Serviciile de Order Tracking

Întotdeauna am avut probleme când comandam lucruri de pe internet. Eu călătoresc foarte mult și nu știu niciodată când urmează să fiu acasă și când nu deoarece serviciul nu îmi permite să am un program stabil. Îmi este greu să ridic comenzile sau să le primesc deoarece dacă nu sunt acasă nu le pot lua și trebuie să rog pe altcineva să iacomanda pentru mine.

De asemenea, este dificil să-i explic de fiecare dată curierului la telefon de ce nu sunt acasă și de ce altcineva trebuie să ia comanda în locul meu. Am avut probleme în trecut cu asta pentru că unii curieri nu voiau să dea comanda unuia dintre prietenii mei. De multe ori a trebuit să mă întorc acasă și să ridic personal comanda iar asta îmi strica toate planurile.

Nu am știut niciodată sigur când va urma să sosească comanda, chiar dacă serviciul de curierat îmi furniza o dată și o oră aproximativă în jurul căreia ar trebui să ajungă coletul. Bineînțeles că nu ajungea niciodată la ora respectivă, iar uneori nici măcar ziua nu era respectată. Iar eu nu eram în poziția în care să-mi permit să aștept după colete.

containere cu bunuri

De aceea foarte des nu am putut să rezolv în timp sarcinile pe care le aveam, întrucât trebuia să aștept să-mi ajungă coletul. Am sunat des curierul să îl întreb când urmă să ajungă, dar de fiecare dată răspunsul era același. Nu știa din cauză că avea alte pachete întârziate de livrat, era blocat în trafic sau pur și simplu erau probleme la firmă și nu putea să plece la timp. Dar niciodată nu a fost vorba doar de câteva ore întârziate. Uneori coletele întârziau și câteva zile, iar ăsta era un inconvenient mare pentru mine.

Cum să îți urmărești comenzile

Dar am descoperit serviciile de Order Tracking și de atunci nu îmi mai fac griji că nu voi fi acasă în momentul în care pachetul îmi ajunge. Cu ajutorul acestui serviciu pot să urmăresc liniștită unde se află comanda mea în timp real. Așa pot să mă orientez mai bine și să-mi ajustez programul în așa fel încât să ajung la timp acasă. Deoarece cumpăr destul de multe lucruri pentru firmă folosesc dhlglobalmail pentru a urmări comenzile importante, iar comenzile personale le urmăresc folosind speedpak, serviciu pus la dispoziție de https://www.tracktry.com.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.