Ce jachete sa porti in aceasta toamna?

Trecere de la vara la toamna a adus mereu batai de cap pana si celor mai versate fashioniste. Temperaturile scazute care se resimt in special dimineata necesita haine adecvate. Chiar daca soarele nu mai are aceeasi putere trebuie vazuta partea buna a lucrurilor, pentru ca fiecare anotimp vine cu frumusetile lui. Toamna este anotimpul in care se poarta jachetele si vestele din blana. Daca stii cum sa combini aceste articole vestimentare vei iesi cu siguranta in evidenta cu un look young si fresh.

Tendintele in moda se schimba de la un an la altul ca sa nu mai vorbim de sezoane. Jachetele reprezinta totusi un trend atemporal, iar la Clessidra vei gasi o gama variata de modele chic care iti vor incadra personalitatea. Catalogul este vast si se adreseaza feminitatii in adevaratul sens al cuvantului.

Fie ca iti doresti sa porti jachetele in zilele friguroase sau doar dimineata si seara, aceste articole vestimentare sunt versatile si asigura un confort sporit indiferent de context. In functie de stil, jachetele se impart in mai multe categorii – depinde de tine ce vei alege in functie de tinutele pe care le vizezi in acest anotimp al culorilor pamantii.

Stiluri de jachete – recomandarile Clessidra


In conditiile unui anotimp tipic pentru clima europeana, jachetele si vestele au devenit unele dintre articolele vestimentare controversate din orice garderoba feminina. Tendintele de outwear semnaleaza ca temperaturile au scazut semnificativ si o jacheta biker este ideala pentru a te confrunta cu acele conditii meteo capricioase ale acestui anotimp de tranzitie. În continuare vor fi prezentate cateva trucuri pentru a intampina toamna cu zambetul pe buze.

Jacheta biker

Jachetele in stilul biker sau motorcycle se regasesc in topul preferintelor. Sunt ideale datorita aerului fresh pe care il confera. Aceste modele se preteaza in general persoanelor nonconformiste, care accepta fiecare provocare si sunt spontane. In general, aceste jachete sunt din piele sau imitatie de piele, croiul fiind unul minimalist, dar care contrasteaza prin detalii. Accentele si elementele rock sunt atractive indiferent de genul muzical pe care il preferi.


La Clessidra gasesti diverse modele care sunt decorate cu fermoare, catarame si butoni chic. Daca nu te pasioneaza negrul, nici o grija. Aceste jachete dama deosebite din catalogul magazinului specificat sunt disponibile in culori vii ce se asorteaza cu toamna.

Gecile din fas

De multe ori acestea par banale. In principiu, aceste modele se incadreaza in special in stilul casual – sport si depinde ce culori alegi si cum le accesorizezi pentru a capta atentia. Jacheta din fas Astro Silver intoarce privirile, fiind un model ideal pentru a iesi din anonimat.
Jachetele si culorile apetisante

Este un mix care iti va crea un outfit original si totodata confortabil. Daca gecile si jachetele sunt un must have al toamnei, culorile sunt accesoriile perfecte. Fie ca este vorba despre un stil elegant sau casual alege jocurile cromatice, deoarece acestea reprezinta secretul unui aspect tanar. Mai mult decat atat, jachetele de la Clessidra sunt ideale in zilele mohorate. O pata de culoare inveseleste orice atmosfera. Catalogul magazinului este alcatuit din articole vestimentare variate. Iar jachetele nu sunt omise si le gasesti aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.