Baile cu ultrasunete – tehnologie moderna pentru curatare cu precizie

Echipamente, masini de curatat cu ultrasunete sau pe scurt spus baile cu ultrasunete sunt tot mai adesea folosite in zilele noastre. Sunt esentiale in diverse domenii de activitate unde curatenia absoluta este necesara, unde instrumentar cu diverse piese, componente, accesorii trebuie sa fie foarte bine curatate intre utilizari.

Desigur ca baia cu ultrasunete este folosita doar acolo unde se impune curatare profesionala. Este preferata aceasta abordare datorita faptului ca au fost de-a lungul timpului evidentiate efectele eficiente ale ultrasunetelor. Concret, in tot acest proces, ultrasunetele sunt generate de un traductor conectat la generator. La frecvente foarte inalte, ultrasunetele sunt eficiente in a curata piesele.

Precisa.ro pune la dispozitie, printre altele, astfel de aparatura, bai cu ultrasunete. Aici regasim baile cu ultrasunete cu sau fara incalzire, modele digitale de asemenea.

Indicatii si avantaje

In ceea ce priveste curatarea cu baia cu ultrasunete, specialistii spun ca aceasta metoda este eficienta pentru:

  • Rugina
  • Grasime
  • Praf
  • Orice urma de murdarie
  • Bacterii
  • Ciuperci
  • Calcar
  • Amprente
  • Mucegai etc.

Asadar curatarea de acest gen este profunda, indepartand atat stratul vizibil de la suprafata, cat si cel nedetectat de ochiul uman, reziduurile. Trebuie spus ca intreg procesul este de regula cu un rezultat excelent la categoria consum de energie electrica, cat si de apa si solventi, dat fiind ca sunt mai multe cicluri de clatire, ca procesul poate dura in functie de setari pana la 90 de minute pana la finalizare.

In ceea ce priveste avantajele, acestea sunt oarecum evidente deja. Sa ne gandim cat efort uman scuteste acest gen de aparatura. In plus, sunt cu mult mai eficientizate costurile de operare. Intr-un timp scurt, fara efort, doar setand corespunzator baia cu ultrasunete, este indeplinit tot procesul de curatare. Utilizatorul nu este expus unor substante chimice pentru a curata sau a mai completa cu ceva ustensilele. De asemenea, timpul este important si el, astfel incat utilizatorul nu are parte de timp pierdut cu desfasurarea vreunei operatiuni de curatare si sterilizare.

Cat despre modul de operare, o baie cu ultrasunete este usor de folosit. Setarile sunt facute in functie de tipul de ustensile ce sunt puse la curatat. Programul poate varia intre 1 si 90 de minute spre exemplu. In orice caz, orice alt aparat care deserveste curatarii, dar care nu are inclusa aceasta tehnologie cu ultrasunete are nevoie in medie de un timp aproape dublu pentru a realiza un ciclu de spalare si curatare profunda.

O astfel de aparatura este necesara in diverse domenii, de la cel auto la cel stomatologic sau in general in aproape orice ramura medicala si farmaceutica, in laboratoare, in farmacii si exemplele pot continua.

Pentru achizitii de calitate, cu garantie inclusa si alte avantaje pre si post achizitie, Precisa.ro este o recomandare. Detalii tehnice, dar mai ales insiruirea de tipuri de astfel de aparatura pentru care poate fi ceruta cotatia de pret se regasesc online.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.