Decorul de poveste al sarbatorilor de iarna 2019

In fiecare an asistam la parade de culoare, forme si decoratiuni care mai de care. Marii designeri se intrec in arta bunului gust si prezinta tendinte in materie de brazi si ornamente. Sunt texturi interesante, chiar elegante care pot schimba total imaginea clasicului brad de Craciun.

Pentru cei care au nevoie sa fie inspirati in alegerea acestor decoratiuni DecoDepot vine cu o gama vasta de optiuni, decoratiuni de Craciun pentru interior care redau acea atmosfera de poveste cadrului de sarbatoare. Iata si ce noutati surprinzatoare asteapta sa fie alese:

Globurile cu pene, slipici sau catifea

Daca crezi ca globurile sunt deja ornamente depasite atunci clar trebuie sa descoperi colectia de la DecoDepot. Aparte de forma lor circulara si clasica nimic nu este simplist. Vorbim despre globuri imbracate in materiale rafinate – de catifea spre exemplu. Acestea sunt de o eleganta aparte si mai cu seama pentru ca nu te astepti sa vezi asa ceva te vor atrage instant. Sunt mate, opace si deci au o culoare intensa, indiferent despre ce ton vorbim.

Cele cu sclipici, cu pene sau de ce nu chiar paiete sunt de asemenea modele aparte pe care le poti integra cu succes in decorul tau, mai ales daca mergi pe stilul rafinat, de lux.

Anul acesta trendurile la aceste ornamente dicteaza prezenta sclipiciului in mod special si a culorilor vibrante – spre exemplu visiniul sau negrul sunt surprizatoare, o nota de contrast pe care o vei aprecia.  

Texturi naturale si mult lemn

Decoratiunile din lemn sunt practic atemporale. Aduc aminte de Craciunul de altadata, de anii de copilarie, dar asta nu inseamna ca nu se vor integra la fel de bine in decor modern. Ai optiuni nenumarate aici, figurine pe care sa le pui in brad, cat si cele care troneaza in toata casa. DecoDepot propune spre exemplu decoratiuni de tip brad din lemn, cu note argintii, cu lumini, 3D, poate chiar si brad in forma de con sau cel de perete, minimalist si care duce cu gandul la stilul industrial.

Daca esti in cautarea unor ornamente ceva mai neconventionale poti alege patinele, ornamente de tip  ghete, casuta ceramica sau sania in miniatura.

Lumanari si suport de lumanari

Nu doar instalatia din brad iti va lumina casa, ci si lumanarile. Acestea sunt romantice si se integreaza atat de usor in decorul de Craciun. Daca nu doresti sa mergi pe varianta traditionalista a lumanarilor rosii, DecoDepot iti propune pe cele cilindrice, robuste, verzi. Poti opta pentru un suport interesant, negru, care iese in evidenta prin contrastul cromatic si astfel vei folosi lumanari mici de masa.

Vei descoperi si figurine la DecoDepot, acestea fiind realizate din ceramica sau poate chiar din materiale textile. Sunt adorabile si se potrivesc oricum decorului de sarbatoare, prin mici detalii. Ideea este ca vei sparge monotonia si nu va mai fi despre bradul impodobit rosu, ci despre un decor ce anunta Craciunul de vis. Soricei, reni sau ursi polari iti pot “invada” livingul, amintind despre aceasta sarbatoare.

Intreaga colectie de ornamente de Craciun se regaseste online, in cadrul paginii oficiale, decodepot.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.